"Slovaci otvaraju klupsku sezonu"
"Slovaci otvaraju klupsku sezonu"

Slovaci - ludaci

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.07.14. | 17:04

Već danas počinje nova sezona u Fortuna ligi, a čast da otvore ciklus imaju Slovan i Podbrezova

Slovaci otvaraju klupsku sezonuLudilo koje nas je temeljno potresalo proteklih mesec dana došlo je do samog kraja. Ruku na srce, svetska smorta fudbala u Brazilu nahranila je dušu svakom, pa i najrazmaženijem zaljubljeniku u najvažniju sporednu stvar na svetu. Prva je milina bila gledati i ono šta rade majstori na zelenom tepihu, ali i brojni navijači na čelu sa fantastičnim domaćinima.

Takođe, krenule su i kvalifikacije za Ligu šampiona i Ligu Evrope, kao i igranje Superkupova. To znači i skori početak novih sezona nacionalnih šampionata, a prvi od "normalnih" zemalja, to jest onih koji imaju klasičan raspored takmičenja jesen-proleće, koji su "povukli nogu" su Slovaci.

Izabrane vesti

Tamošnja elitna divizija fudbala, koja od ove godine nosi naziv Fortuna liga kreće to duelom Slovana i Podbrezove. Kao što je većini ljubitelja fudbala i sportskog klađenja poznato, u ovoj nama tradicionalno prijateljskoj državi godinama, pa i decenijama dominira upravo velikan iz Bratislave koji u novu sezonu ulazi kao aktuelni šampion. Slovan je, usput, prošle subote overio i Superkup slavivši nad Košicama golom (nekadašnjeg omladinskog reprezentativca Srbije) Marka Milinkovića koji je prve fudbalske korake načinio u čačanskom Borcu.

Kao i prethodnih takmičarskih godina i ove će najveća (zapravo kakva-takva) konkurencija prestoničkom velikanu biti upravo Košice, ali i Trenčin, Spartak Trnava i Ružomberok. Inače, osim praktično nedostižnog Slovana, liga je prilično izjednačena, što je pokazao i konačan plasman minule sezone. Ove takmičarske godina novajlija u ligi je Podbreza koja se tu našla umesto Nitre.

Prvi deo sezone igra se od 11. jula do 29. novembra, a drugi od 28. februara do 30. maja.

Inače, kvota na očekivanu pobedu Slovana je 1,27, pa strastvenim kladiocima preporučujemo da skoknu do portala mozzartbet.com jer utakmica počinje već u 18.30.


tagovi

Košice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara