Skeloto: Ma, kakav fudbal! Ko sad može da razmišlja o tome?

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.11.18. | 19:42

Trener Boke jasno stavio do znanja zašto njegov tim nije u stanju da odigra revanš sa Riverom u finalu Kupa Libertadores

Trener Boke Juniors Giljermo Baros Skeloto rekao je da njegova ekipa ni dan posle incidenata sa navijačima River Plejta nije bila u stanju da igra revanš utakmicu finala Kopa Libertadores, a još se ne zna novi datum tog meča.
„Pre bilo kakvih pitanja, hoću da budem jasan - juče nismo bili u ravnopravnoj poziciji, a nismo ni danas. Zbog toga je najlogičnije rešenje bilo da se utakmica ne igra. Nije normalno to što smo preživeli u prethodna 24 sata“, rekao je Skeloto u obraćanju novinarima u Buenos Ajresu.

Strateg Boke naveo je da je atmosfera takva da ne može ni da se razmišlja ozbiljno o fudbalu.
„Ceo dan sam razmišljao samo o sportskim aspektima ove situacije. Videli ste šta sve sve desilo i zaista je stvorena takva atmosfera u kojoj ne možeš normalno da se spremaš za utakmicu. Ni protiv Rivera, ni protiv bilo koje druge ekipe“, dodao je Skeloto.

Izabrane vesti

Predsednik Boke Danijel Angelići govorio je o pretnji tog kluba da će tražiti kaznu za River.
„Naravno da se utakmice pobeđuju na terenu. Mi smo samo poslali zahtev predstavnicima KONMEBOL-u sa tačno navedenim incidentima i kako se to sve hronološki dešavalo. Nije nam bila namera da pričamo o oduzimanju bodova, već samo da se stvari isteraju na čistac“, poručio je Angelići.

Foto: Reuters


tagovi

Boka juniorsRiver PlejtGiljermo Baros SkelotoDanijel Angelići

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara