""
""

Saša Ilić besan kao ris: Pokradeni smo!

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.02.16. | 19:37

“Ne bih da zvuči kao alibi, ali mogu da kažem da smo u svlačionici mirne glave pogledali snimke i ustanovili da smo oštećeni"

Besan kao ris izašao je Saša Ilić iz Partizanove svlačionice, spustio torbu, stao pred novinare i kako kaže smireno analizirao derbi, potencirajući dve u najmanju ruku diskutabilne odluke glavnog arbitra Vlada Glođovića.
“Odigrao sam dosta derbija u karijeri i ne sećam se da je ni u jednom jedan klub pokraden kao mi danas. Tu pre svega mislim da penal u prvom poluvremenu koji je postojao a nije sviran, kao i na dosuđenu ofsajd poziciju početkom drugom koja nije postojala, a iz nje je Mihajlović postigao gol. Mislim da sudijama evropskog kalibra takvi propusti ne smeju da se dešavaju na ovako bitnim utakmicama”, rekao je Ilić.

Izabrane vesti

Kapiten crno-belih je danas je odigrao 26. večiti derbi i na večnoj listi pretekao Mocu Vukotića, ali o sebi nije govorio…
“Ne bih da zvuči kao alibi, ali mogu da kažem da smo u svlačionici mirne glave pogledali snimke i ustanovili da smo oštećeni. Posebno mi je žao mladih igrača što ovo moraju da doživljavaju, da neko treći kroji ishod derbija. Nebitno da li se radi u našu ili njihovu korist, to je loše za fudbal uopšte".

Po završetku prvog poluvremena Ilić se zajedno sa Ivanom Tomićem obrušio na glavnog sudiju Glođovića, ali novinarima nije preneo detalje tog dijaloga.
“Mogu samo da kažem da sam mu svašta rekao. Obećao sam sebi da u ovoj završnoj sezoni moje karijere neću praviti gluposti, međutim, u tom trenutku emocije su bile jače od mene i reagovao sam instiktivno, smatrajući da smo oštećeni. Ovim nijednog trenutka ne želim da umanjim pobedu Zvezde koja je zaslužena i na kojoj joj čestitam", zaključio je legendarni kapiten Partizana. 

(foto: starsport)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša IlićFK Partizan150. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara