"Žoze Murinjo (u pozadini Luka Modrić i Iker Kasiljas)"
"Žoze Murinjo (u pozadini Luka Modrić i Iker Kasiljas)"

Saki stao uz Murinja: Lopez je vrhunski golman, Kasiljas je uvek trenirao loše!

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.04.13. | 21:53

Bivši sportski direktor madridskog Reala istakao da je Portugalac napravio pravi potez što je kapitena izbacio iz startnih 11

 

Žoze Murinjo (u pozadini Luka Modrić i Iker Kasiljas)U poslednje vreme u španskim i evropskim medijima vodi se velika polemika da li je Žoze Murinjo u pravu što više ne želi da pruža šansu kapitenu i miljeniku publike Ikeru Kasiljasu,  iako se španski čuvar mreže uspešno oporavio od povrede zbog koje je pauzirao prethodna dva meseca.

Izabrane vesti

Dijego Lopez je već neko vreme standardni čuvar mreže Kraljevskog kluba, a čini se da će tako ostati do kraja sezone. U meču sa Galatasarajem odigranom u sredu uveče branio je na visokom nivou, i zbog njega Kraljevski klub nije primio gol.

I dok jedni blate Murinja zbog poteza koji je karakterističan samo za Gospodina posebnog, odnosno trenera koji prkosi svemu i svakom, bivši sportski direktor Reala Arigo Saki ističe da je Portugalac učinio pravu stvar što je stavio Lopeza na gol liniju.
“Iker Kasiljas je uvek trenirao loše. Ne vidim zašto ljudi vređaju Murinja, učinio je pravu stvar što ga je izbacio“, rekao je Saki, a potom dodao:
“Meni je sasvim normalno to što je Dijego Lopez prvi čuvar mreže, jer trenutno pruža partije na nivou vrhunskih golmana“.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Arigo SakiDijego LopezEvropaIker KasiljasLiga šampionaPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara