"Saha i Kristijano Ronaldo 2004. godine"
"Saha i Kristijano Ronaldo 2004. godine"

Saha završio karijeru (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.08.13. | 14:00

Francuz na Tviteru objavio da više neće aktivno igrati fudbal

Saha i Kristijano Ronaldo 2004. godine

Kratka epizoda od nekoliko meseci u Laciju bila je i poslednja u karijeri Francuza Luja Sahe.

Izabrane vesti

Francuski napadač (34) koji je bio poznat kako po golovima koje postizao, tako i po čestom eksperimentisanju sa frizurom, objavio je na svom Tviter profilu da više neće aktivno igrati fudbal.

"Želim da se zahvalim svim trenerima, navijačima, saigračima, rivalima, navijačima za podršku koju sam imao. Bez vas ne bih bio ovo što jesam. Hvala vam na uspomenama, izazovima, pomoći, strastima... Više neću biti profesionalni fudbaler, mladim talentima želim da uživaju u fudbalu koliko sam ja", napisao je Saha.

Tmnoputi špic počeo je karijeru u Mecu, bio je na pozajmici u Njukaslu, a 2000. godine potpisao je za Fulam gde se i proslavio jer je za četiri godine na 117 prvenstvenih mečeva postigao čak 53 gola. To ga je preporučilo Mančester junajtedu, a na Old Trafordu je od 2004. do 2008. u 86 utakmica dao 28 golova. Naredne četiri sezone u Evertonu bio je takođe efikasan: 97 mečeva - 27 golova. Početkom prošle godine potpisao je krakoročni ugovor s Totenhemom, odakle je prešao u Sanderlend, da bi zimus prešao u Lacio, gde je sa šest odigranih mečeva i završio karijeru.

Saha je 20 puta nosio dres Francuske, osvojio je dve titule u Premijer ligi, s Mančester junajtedom 2008. bio i prvak Evrope, a evo prilike da se podsetite kako je pogađao mreže u dresu Đavola...

(Foto: Action Images)


tagovi

EngleskaEvertonEvropaFrancuskaFulamItalijaLacioLuj SahaPremijer ligaSanderlendSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara