"Ovako bi Niko žonglirao s Hamiltonovim živcima "
"Ovako bi Niko žonglirao s Hamiltonovim živcima "

Rozbergova poruka: Luise, poštujem te, ali mi nisi prijatelj!

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.07.16. | 09:50

„Ništa mi nije slađe od pobede nad Hamiltonom, ali tim hoće svoje, a gde sam tu ja, gde je tu moj ego“, rekao je Niko Rozberg i rasvetlio šta zapravo namerava sa aktuelnim šampionom Luisom Hamiltonom

Ovako bi Niko žonglirao s Hamiltonovim živcima

Sve se uzvrtelo, sve se podgreva za veliki sudar zveri na Hungaroringu. Ko će kome, ako neće svoj sveome, jer ulog nije šaka kikirikija, već pozicija u borbi za titulu Formule 1. Za Niko Rozberga i Luisa Hamiltona se zna da nisu baš neki drugari iako dele boks. Nemački vozač, ovoga puta otvara dušu pred novinarom Gardijana i u par rečenica precizno objašnjava kakva osećanja gaji prema timskom kolegi. Ne voli Nemac britanskog automobilistu i tu nema šta da se doda, ili možda ima, ali na stazi u Mađarskoj...
„Imam ogromno poštovanje prema njemu, ali neka se zna da sada nismo prijatelji. Uradio je Luis neke dobre stvari, ne kažem, ali me je i tukao, a meni nema ništa slađe nego da uzvratim udarce“, rekao je Niko Rozberg, rasvetljavajući sva prikrivena osećanja koja će se verovatno rasplamsati kada padne karirana zastavica Velike nagrade Mađarske. Nemac nije propustio ni da pojasni prirodu odnosa zbog koga je Toto Volf poprilično besneo uoči trke u Silverstonu saszvao sastanak na kome se raspravljalo o „miru u Mercedesovoj kući“.

Izabrane vesti

„Ma to je problem između nas dvojice, i tako je kada ste konkurentni. Lično, nema te stvari koja mi je slađa od pobede nad Luisom. Jasno imam obavezu prema timu koji želi da osvoji konstruktorsku titulu, i tu nema ničega spornog. U svemu tome, gde sam tu ja, gde je moj ego, šta ja zapravo želim? Ovo je i moja lična trka ne zaboravite“, rekao je Rozberg kao da najavljuje da će se rat nastaviti bez obzira na gazdinske želje.

Na kraju dobro je reći da je Luis Hamilton nešto ranije poručio kako je svestan da će do kraja morati da odradi kaznu koja će ga strpati daleko u pozadinu startnog grida kada Mercedes zameni motor na njegovom bolidu. On smatra da bi i Niko Rozberg trebao da mu se pridruži, odnosno da se i njemu zameni menjač. Tako bi po Hamiltonu Mercedes već na Velikoj nagradi Mađarske trebalo da proguta knedlu, pa da se što pre pregrmi ono što je neminovno.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Velika nagrada MađarskeToto VolfNiko RozbergMercedesLuis HamiltonFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara