"Ne pregovara Rozberg bez Bergera"
"Ne pregovara Rozberg bez Bergera"

Rozbergov ostanak u Mercedesu vredi 25.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.06.16. | 12:01

„Niko ima fantastičnog savetnika koji je veoma iskusan u pregovorima oko novog ugovora, što mu je jako pametno“, kaže Toto Volf misleći na Gerharda Bergera koji zastupa Rozbergove interese

Ne pregovara Rozberg bez Bergera

Skup je Nemac kao vosak. Niko Rozberg će po najnovijim vestima iz Štutgarta ipak zadržati srebrni kombinezon. Nemačku ekipu bi dugoročna vernost sadašnjeg vozača mogla da košta 25.000.000, umesto dosadašnjih 18.000.000 evra.

Izabrane vesti

Od sume se vrti u glavi, ali Niko Rozberg zaista vredi tih para po tvrdnjama nemačkih medija. Koliko se Daimleru zapravo žuri govori podatak da se u celu gungulu oko ovog ugovora uključio i Gerhard Berger, bivši as Formule 1 koji i dalje može mnogo toga da učini ne bi li odbranio interese svojih štićenika. Mercedes je zbog njega u problemu, i moraće da plati možda i po koji svežanj novčanica više ne bi ili održao vozački biser u krilu nemačke ekipe.
„Prvo, Niko ima fantastičnog savetnika koji je veoma iskusan u pregovorima oko novog ugovora. To je veoma pametno sa njegove strane“, kaže Toto Volf, misleći na Bergerove sugestije i budni nadzor nad poslovnim potezima Nika Rozberga u okviru nemačke ekipe.

Koliko je cena od celih 25.000.000 eva niska ili visoka za vernost prvog pobednika Velike nagrade Evrope u Azerbejdžanu potpuno je diskutabilno. Ipak sigurno je da Rozberg i Gerhard Berger imaju prave adute u pregovorima jer nije zanemarljivo ni to što nemački vozač skoro suvereno vodi u generalnom plasmanu najbržeg cirkusa.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Toto VolfNiko RozbergMercedesGerhard BergerFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara