""
""

Real čeka ludnica u Pioniru, Zvezda rasprodala sve karte za pet minuta!

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.11.15. | 10:35

Sumnje nema - biće ovo jedan od najposećenijih mečeva u istoriji beogradskog hrama košarke

Crvena zvezda - Real Madrid... RASPRODATO!

Izabrane vesti

Kapacitet dvorane Pionir neće biti dovoljan kako bi ugostio sve navijače Crvene zvezde koji bi da sa lica mesta pogledaju meč sedmog kola grupne faze Evrolige i duel sa aktuelnim šampionom Evrope, madridskim Realom. Prema saznanjima do kojih je došao MOZZART Sport, Crvena zvezda je rasprodala sve karte za susret sa Kraljevskim klubom u roku od samo pet minuta po puštanju u prodaju!

Naime, prodaja ulaznica bila je zakazana za deset časova izjutra na svim prodajnim mestima Eventima, ali je već posle pet minuta stiglo saopštenje da karata više nema. Klub sa Malog Kalemegdana pustio je u slobodnu prodaju oko 2.700 ulaznica, s obzirom na to da je broj sezonskih karata oko 3.300.

Iz Crvene zvezde nedavno je poručeno da je susret sa Realom proglašen za utakmicu visokog rizika.
"Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, mole se svi navijači da u 'Pionir' dođu znatno ranije, kako bi se izbegle velike gužve na ulazima. Takođe, ko nema ulaznicu za meč Crvena zvezda Telekom – Real Madrid, neće imati pristup prostoru oko hale. Pošto je utakmica 7. kola Evrolige, proglašena duelom visokog rizika, važiće posebne mere obezbeđenja, ali i rigorozne i detaljne kontrole prilikom ulaska u dvoranu, pa se svi gledaoci najlepše mole da budu strpljivi na ulazima.

KK Crvena zvezda Telekom organizovaće ovom prlikom posebnu procedure ulaska u dvoranu, za one najvernije - vlasnike sezonskih ulaznica:

- Ulazi u partere biće podeljeni ogradom, za ulaz posetilaca sa dnevnim, i sezonskim kartama. Ulazi će biti jasno obeleženi.

Takođe,  kupci ulaznica za tribine, ulaziće prema sledećem rasporedu:

- Gledaoci sa sezonskim ulaznicama za tribine A i B ulaziće u dvoranu "Pionir” na ulaz za tribinu A,  dok će oni koji kupe dnevne karte za tribine A i B ulaziti na tribinu B.

Isto pravilo važi i za ulaze C i D: Gledaoci sa sezonskim ulaznicama  za tribine C i D, ulaze u dvoranu na ulaz D, dok će kupcima dnevnih  karata za tribine C i D, biti omogućen ulazak u dvoranu na ulazu za tribinu C", stoji u saopštenju na zvaničnom sajtu.

Sumnje nema - biće ovo jedan od najposećenijih mečeva u istoriji beogradskog hrama košarke.

(FOTO: MN Press)


tagovi

ulazniceSrbijaReal MadridKarteEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara