"Poslednji trening u godini"
"Poslednji trening u godini"

Rad završio jesenji deo treningom na Banjici: U sledećoj polusezoni ćemo napokon igrati na svom terenu

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.12.14. | 15:41

Trener Milanović raspustio ekipu do 9. januara, od 29. sledi odlazak na drugu fazu u Antaliji

Poslednji trening u godiniPosle odrađenog treninga na stadionu Rada na Banjici, trener ove ekipe Milan Milanović je raspustio ekipu do 9. januara naredne godine, kada počinju pripreme.

Građevinari se nalaze na desetom mestu na tabeli sa 16 osvojenih bodova, što je bolje u odnosu na ovo doba prošle godine, kada su u Superligi imali svega 11 bodova.
Nisam zadovoljan plasmanom, ali sam zadovoljan zalaganjem na terenu i van njega. I igrači i drugi zaposleni u klubu su odradili sjajan posao. Mnogo je urađeno za proteklih godinu dana, a sada je red da se krene dalje. Siguran sam da će u nastavku sezone biti još bolje, a rezultati će sami doći“, izjavio je na svečanom ručku u restoranu Rad generalni direktor kluba Uroš Tošić.

Izabrane vesti

Atmosfera je na zavidnom nivou

Iako je trener Milanović zvanično raspustio tim, svaki igrač je dobio pojedinačna zaduženja kojima će morati da se bavi tokom pauze.
Neki će nas napustiti, a doći će novi momci. Ovu polusezonu smo mogli da odigramo i bolje, ali u sledećem delu ćemo konačno igrati na našem terenu na Banjici kao domaćini. Bilo je naporno, ali sam siguran da će rezultatski biti bolje u prolećnoj polusezoni. Od januara nas očekuju naporan rad i pripreme, tako da ćemo biti spremni za nastavak sezone“, rekao je svim okupljenima strateg ovog banjičkog superligaša.

Vrlo je zanimljivo da je Rad na utakmicama koje je igrao kao „domaćin“ na stadionu Obilića na Vračaru postigao svega pet golova u ligaškim mečevima, dok je u gostima dao čak 13. Takođe, ovaj tim je zatresao mreže protivnika isto puta koliko i Crvena zvezda koju su izbacili u osmini finala Kupa Srbije, upravo pobedom na Vračaru.

Posle dvadesetodnevnog rada, koji ih na zimu očekuje nadomak Banjičke šume, sele se 29. januara u Antaliju na 15 dana, gde će odraditi glavni deo priprema za proleće.

(FOTO: FK Rad)


tagovi

EvropaMilan MilanovićRadSrbijaSuperligaUroš Tošić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara