"Rad"
"Rad"

Rad: Da li je Novi Pazar deo Srbije ili zabranjeni grad?

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.08.14. | 16:39

"Postavljamo pitanje kako to da Zvezda i Partizan mogu da dovedu svoje navijače? Mi smo promorani da utakmice visokog rizika igramo na Vračaru, tako da MUP i FSS nemaju iste aršine kada je u pitanju naš i drugi klubovi”

RadNa Banjici  ne kriju da su razočarani što će Rad ponovo biti lišen podrške Junajted Forsa u Novom Pazaru. Građevinari su očekivali da će njihovi navijači, poput pristalica Zvezde i Partizana, moći da otputuju na vruće gostovanje, ali iz Novog Pazara stigao je negativan odgovor.
“Fudbalski klub Rad je po svim propisima i na vreme najavio gostovanje u Novom Pazaru i dolazak naših navijača. Takođe, garantovali smo i za njihovo ponašanje. Voleo bih da znam koji to klub organizuje i garantuje za svoje navijače kao što smo to uradili mi? Ipak, i pored svega toga UO Novi Pazar doneo je odluku da se ne dozvoli dolazak navijača jer ne može da im se garantuje bezbednost, sa čime se složila i lokalna policija. Sa pravom se pitamo kako to onda mogu da garantuju bezbednost igračima, stručnom štabu i upravi kluba. Da li je Novi Pazar deo Srbije ili zabranjeni grad? Postavljamo pitanje kako to da Zvezda i Partizan mogu da dovedu svoje navijače? Mi smo promorani da utakmice visokog rizika igramo na Vračaru, tako da MUP i FSS nemaju iste aršine kada je u pitanju naš i drugi klubovi”, rekao je direktor Rada Uroš Tošić.

Tošić je dodao da je malo nedostajalo da odustanu od odlaska u Novi Pazar.
“Ovo je stvar koja je prelila čašu, bili smo veoma blizu da odustanemo od odlaska na utakmicu, ali smo zbog sportskog motiva, kao i trenera i igrača, ipak pristali. Zbog dugovanja drugih klubova suspedovani smo da registrujemo nove igrače i tamo odlazimo sa pola tima i omladincima, a svi znamo šta ih očekuje i kakvo je gostovanje u Novom Pazaru. S pravom se pitamo kada će se odnos prema fudbalskom klubu Rad promeniti”, zapitao se na kraju izlaganja direktor Rada. 

Izabrane vesti

(FOTO: Star sport)


tagovi

Uroš TošićSuperligaRad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara