"Škuletić i Ćirić"
"Škuletić i Ćirić"

Prvi potezi nove uprave Partizana: Škuletić ostaje, Dragan Ćirić sportski direktor!

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.12.14. | 14:25

Radnici u Zemunelu momentalno okončali štrajk

Škuletić i ĆirićNovi Upravni odbor Paritzana i zvanično je danas počeo sa radom, a prvi potezi tek izabrane vladajuće garniture navijačima crno-belih daju razloga za optimizam. Tri su stavke najbitnije, a ona koja se tiče uvek najzanimljvijeg segmenta u poslovanju svakog fudbalskog – terena – sigurno je i najzanimljiva. A glasi – Petar Škuletić ostaje u Humskoj!

Bez obzira na to što su crno-beli imali konkretnu ponudu od 2.500.000 od Lila i bez obzira na to što se i sam igrač, najbolji strelac Partizana u jesenjoj polusezoni, već dogovorio sa Francuzima.
"Jedinstven stav je da Škuletić u narednom periodu ostane u Partizanu. Korektno je bilo od prethodnog Upravnog odbora što je nama prepustio snagu odluke, ali mišljenje je i šefa stručnog štaba Marka Nikolića i nas je da Škuletić ostane i taj princip važiće za svaku ponudu koju dobijemo ove zime", decidan je Ljubiša Tumbaković, potpredsednik Partizana zadužen za sportska pitanja.

Izabrane vesti

Jedna briga će doduše ostati - da li će Škuletić sada moći da se glavom "vrati" u srpski fudbal. Samo nekoliko sati pre sastanka UO Partizana Sportski žurnal je objavio izjavu napadača da je već sve utanačio sa Lilom, ali i da je profesionalac i da nema problem da ostane u Humskoj?
"Sviđa mi se ta njegova izjava. Naravno da je profesionalac. Uostalom on ima ugovor sa nama na još dve i po godine. A njegova forma samim tim i cena idu uzlaznom putanjom".

Druga vrlo bitna stavka na današnjem sastanku novogo rukovodstva jesenjeg šampiona bio je izbor sportskog direktora. Upravo na Tumbakovićev predlog izabran je dugogodišnji as crno-belih Dragan Ćirić.
"To je bilo jedno od krucijalnih pitanja, jer nisam mogao da zamislim Partizan bez sportskog direktora. Moj predlog da se na tu poziciju imenuje Dragan Ćirić je jednoglasno usvojen i uopšte nismo imali dilemu po tom pitanju".

Istovremeno sa održavanjem sednice Upravnog odbora u Humsku je stiglo i pismo zaposlenih u SC Zemunelo u kome se obaveštava novog predsednika Zoran Popović o prekidu skoro jednomesečnog štrajka zbog kojeg ni izborna Skupština nije održana u tim prostorijama.
"Posle jučerašnje Skupštine i izbora novog predsednika i njegovog plana nismo našli za shodno da štrajkujemo već se vraćamo svojim zaduženjima", stoji između ostalog u pismu zaposlenih, koje je novinarima pročitao Milorad Vučelić, potpredsednik zadužen za odnose sa medijima.

Vučelić je takođe naveo da Upravni odbor na današnjoj sednici nije diskutovao i najavljenim kreditnim zaduženjima, ali...
"U najskorijem vremenu biće angažovana nezavisna revizorska kuća koja će ispitati finansijsko stanje u klubu. Međutim neće zbog toga stati aktivnosti uprave, pa ćemo gledati da do početka januara igrači i zaposleni dobiju barem deo plata koje im se duguju".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Dragan ĆirićLjubiša TumbakovićFK PartizanPetar ŠkuletićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara