""
""

PROMO: Otkrij svoj grad i upoznaj šest svetskih metropola

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.09.14. | 10:02

Heineken poziva sve da se upuste u avanturu i otkriju svoj grad sa "Cities of the world" kampanjom

Heineken je pokrenuo novu globalnu kampanju "Cities of the world" koja ima za cilj da inspiriše ljude da izađu iz svojih svakodnevnih rutina otkrivajući tajne svojih gradova. Kampanja obuhvata i novu televizijsku reklamu pod nazivom "Grad", posvećenu muškarcima sveta koji nastoje da otkriju i prevaziđu svoje granice.

Izabrane vesti

"Grad" je priča o čoveku koji kreće u avanturu kako bi vratio izgubljene vizitkarte prelepoj ženi po imenu Eva. U reklami, svaka kartica otkriva glavnom liku iznenađujuća i skrivena mesta u gradu, podržavajući ideju da pravi svetski muškarac nikada ne bi trebalo da prestane da istražuje svoje urbano okruženje. TV spot je takođe podsetnik da svaki veliki grad među svojim soliterima i svetlećim reklamama, nudi i beskrajnu avanturu.

"Svesni smo da  oni koji piju Heineken prate najaktuelnija dešavanja u svojim gradovima, ali da nekad nisu spremni da odstupe od svoje svakodnevne rutine kako bi  istražili neočekivano", rekla je Sofija Eftimovski-Božović, Heineken brend menadžer.
"Naš cilj je da ih sa Cities of the world kampanjom inspirišemo da promene svoje ustaljene navike kako bi otkrili i otključali tajne svojih gradova."

U okviru kampanje "Cities of the world", Heineken je lansirao i niz specijalno dizajniranih boca limitirane serije, a svaku karakteriše naziv jednog od šest svetskih gradova: Njujork, Šangaj, Berlin, Amsterdam, London i Rio de Žaneiro. Na našem tržištu Heineken je lansirao i ekskluzivnu bocu sa nazivom našeg glavnog grada, kao jedne od atraktivnijih i uzbudljivijih destinacija na mapi sveta. Beograd u sebi spaja originalnu zabavu, mističnost i avanturu i time opravdava svoje mesto na prestižnoj listi svetskih metropola. 

Od sredine septembra do kraja novembra, najbolji učesnici u kvizu o poznavanju svetskih metropola, na zvaničnoj Heineken internet stranici imaće mogućnost da, u našoj prestonici, kroz nesvakidašnju avanturu upoznaju šest svetskih gradova.

Popgledajte i kompletnu verziju spota "Grad" koji se može pronaću na zvaničnom Heineken YouTube kanalu... 


tagovi

Evropahajnekenheineken

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara