""
""

Pranjić: Benfika je pravi klub za Đuričića, ali i veliki izazov

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.03.13. | 19:52

Hrvat koji je afirmaciju stekao u Herenvenu poput našeg reprezentativca smatra da je došlo vreme da Đuričić napravi korak napred u karijeri

 

Izabrane vesti

Herenven je lansirao Filipa Đuričića u fudbalsku orbitu i doveo ga na prag velike Benfike. Podsetimo da je praktično dogovoren posao vredan osam miliona evra u kojem će Đuričić narednog leta Herenvenov dres zameniti za dres Benfike.

Pre par godina, Herenven je lanisrao još jednom momka na „ić“. Hrvatski vezista Danijel Pranjić je tada iz ovog kluba prešao u veliki Bajern, gde se zadržao do letos kada je prešao u Sporting (od januara je na pozajmici u Selti). Zbog toga je holandske medije interesovalo Pranjićevo mišljenje o Đuričićevom dolasku u Benfiku.
„Naravno da i dalje pratim Herenven i sećam se tih lepih godina. Pratim i Đuričićeve igre. Mislim da je sazreo za korak napred u karijeri. Benfika je dobar izbor za njega. Veliki klub koji svake godine igra Ligu šampiona. Isto tako mora da bude svestan i da će u portugalskom šampionatu igrati mečeve pred par hiljada navijača, ali i da će na njima morati da bude na visini zadtaka, jer se od Benfike očekuju samo pobede“, poručio je Pranjić.   

(FOTO: Action images)


tagovi

BenfikaDanijel PranjićEredivizijaEvropaFilip ĐuričićHerenvenHolandijaPortugalSporting Lisabon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara