"Karadžić u društvu Vujoševića, Ljajića, Dačića i čelnika Partizana"
"Karadžić u društvu Vujoševića, Ljajića, Dačića i čelnika Partizana"

Poruka Toleta Karadžića crno-belima...

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.10.15. | 23:27

Predsednik FSS otkrio je i kog fudbalera Partizana je posebno cenio

Karadžić u društvu Vujoševića, Ljajića, Dačića i čelnika PartizanaKraće od godinu dana predsedavao je Tomislav Karadžić Partizanom, ali se i posle odlaska iz Humske svaka njegova reč pažljivo čita i sluša. Tako je i bilo na i proslavi 70 godina postojanja kluba, na kojoj je dugogodišnji prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije bio jedan od specijalnih gostiju.
Želim Partizanu da normalno razume i uspeh i neuspeh, jer se od toga sastoji fudbal. Nikako da u slučaju poraza pravi nekakve loše situacije, promene ili destabilizaciju, jer ovo je igra u kojoj se dobija i gubi. A proslava je pokazala da je Partizan veliki klub, pred kojim je velika i slavna budućnost“, rekao je Karadžić.

Govorio je popularni Tole i o tome šta su mu prve asocijacije na crno-bele, ali i kog je fudbalera posebno cenio.
„Prva asocijacija na Partizan je ono što svi znamo, da je reč o velikom i dobro organizovanom sistemu, sa ogromnim rezultatima, velikim brojem legendi, koje su pisale istoriju slavnog kluba. A što se tiče favorita među fudbalerima, kako sam gimnaziju učio u Beogradu, moj miljenik bio je Miloš Milutinović, Plava čigra. Kad se pomene njegovo ime setim se one čuvene čalme oko glave sa kojom je igrao protiv Rumuna, ali i golova koje je postigao. Pamtim ga kao vrhunskog fudbalskog umetnika“, dodao je Tomislav Karadžić.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

Tomislav KaradžićSuperligaSrbijaproslavaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara