"Radost fudbalera Crvene zvezde"
"Radost fudbalera Crvene zvezde"

POLUVREME: Kadu prekinuo uspavanku

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.03.13. | 18:43

Brazilac u nadoknadi prvog poluvremena doveo Zvezdu u vođstvo protiv Radničkog

 

Radost fudbalera Crvene zvezdeEnergija novog trenera Crvene zvezde Rikarda Sa Pintua nije se prenela na teren, barem u prvih 45 minuta njegovog debija na klupi beogradskog kluba, ali barem rezultat nije izostao. Brazilac Kadu je posle dobrog prodora Darka Lazovića u sudijskoj nadoknadi prvog dela igre pogodio za vođstvo Zvezde od 1:0 u okršaju sa Radničkim 1923 u 20. kolu Superlige.

Izabrane vesti

Međutim, sve osim gola Kadua nije bilo za pohvalu, obzirom da je izostala reakcija i očekivana agresivnost posle rokade na maestu trenera.

U napadu, kao i do sada, potpuno bezidejno, pa je do pogotka Kadua najbliži golu bio kapiten Nenad Milijaš, koji je već u četvrtom minutu raspalio po lopti sa 25 metara, ali je Ognjen Ćančarević paradom spasio mrežu.

Sa druge strane, Stanimir Milošković je posle proigravanja Marka Mirića, Zvezdinog igrača na pozajmici u Kragujevcu, bio vrlo blizu, ali je Boban Bajković odbranio njegov udarac sa sedam metara iskosa.

Sve u svemu, Sa Pintuove energične gestikulacije kraj aut linije nisu razdrmale apatičnu ekipu Zvezde, ali je gol Kadua, koji je meč počeo na desnom krilu da bi se posle povrede Luke Milivojevića preselio na centar terena, skinuo pritisak za leđa crveno-belih.

Vredno pomena je i da je u prvih 11  Zvezde debitovao Abiola Dauda, koji zbog izostanka upotrebljivih lopti nije imao priliku da se istakne, a da je prvi nastup u ovoj sezoni upisao i mladi Ognjen Ožegović zamenivši povređenog Milivojevića.

CRVENA ZVEZDA – RADNIČKI 1923 1:0
/Kadu 45+1/

Stadion: Crvene zvezde;
Gledalaca: Oko 15.000;
Sudija: Srđan Obradović;

Crvena zvezda: Bajković – Vešović, Mikić, Spajić, Mladenović – Garido, Milivojević (od 41’ Ožegović), Milijaš, Lazović, Kadu – Dauda;

Radnički 1923: Čančarević – Bubanja, Otašević, Petrović, Fejsa – Mirić, Milošković, Marić, Svojić, Beljić – Milovanović;

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdajevtic i kaduRadnički KragujevacRikardo Sa PintuSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara