Podgoričani ne odustaju: Cilj je dupla kruna

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.11.18. | 09:20

“Pobedićemo Mladost. Bolja smo ekipa i to ćemo potvrditi na terenu. Samim tim što nosimo dres Budućnosti znači da smo kadri da se nosimo sa pritiskom i da dobijamo utakmice koje moramo da dobijemo. Uoči revanša u kupu, situacija je jasna. Pobeda nas vodi u polufinale, a uveren sam da ćemo to uspeti i da ostvarimo”, poručuju iz redova Budućnosti

Kao najbolji strelac šampionata Crne Gore dres Sutjeske zamenio je opremom Budućnosti. Ono što je poneo sa sobom je golgeterski žar i pobednički duh. Reč je o napadaču Igoru Ivanoviću, koji se nada duploj kruni sa Podgoričanima, iako situacija trenutno nije sjajna.

O čemu se radi?

Izabrane vesti

Budućnost ima dva boda manje u odnosu na Sutjesku, a u sredu gostuje Mladosti iz Lješkopolja u četvrtfinalu kupa (13.00, TV Arena sport 1). Prvi meč je završen rezultatom 1:1, pa je tim iz Lješkopolja u blagoj prednosti.
“Pobedićemo Mladost. Bolja smo ekipa i to ćemo potvrditi na terenu. Samim tim što nosimo dres Budućnosti znači da smo kadri da se nosimo sa pritiskom i da dobijamo utakmice koje moramo da dobijemo. Uoči revanša u Kupu, situacija je jasna. Pobeda nas vodi u polufinale, a uveren sam da ćemo to uspeti i da ostvarimo”, naglasio je Ivanović za Sport Klub i nastavio:
“Tačno je da Sutjeska ima dva boda više u odnosu na nas, kao i da Mladost ima prednost uoči starta revanša četvrtfinala Kupa, ali je isto tako tačno da imamo više nego realne izglede da se borimo za oba trofeja. Smatram da imamo kvalitet i da ćemo ove sezone uspeti da obradujemo i opravdamo očekivanja navijača. Kao sportista i čovek koji ne voli da gubi, verujem i nadam se da ćemo osvojiti duplu krunu”.

U minulom kolu Budućnost je odigrala nerešeno sa ekipom Grblja na svom terenu. Meč je završen rezultatom 1:1, a jedini strelac bio je Ivanović.
“Utakmicu protiv Grblja smo odigrali jako dobro i trebalo je već sada da budemo izjednačeni sa Sutjeskom na tabeli. Međutim, poništena su nam dva gola, a Grbalj je iz prvog konkretnog napada stigao do izjednačenja. Nismo klonuli duhom, naprotiv. Fokusirani smo na duele koji slede. Prvo da pobedimo Mladost i izborimo plasman u polufinale kupa, a onda u poslednjem kolu drugog od četiri kruga takmičenja koliko će se igrati ove sezone čekamo Sutjesku u Podgorici. U tom meču možemo i verujem da ćemo uspeti da se probijemo na prvo mesto", podvukao je Ivanović za Sport Klub. 

U ostalim mečevima četvrtfinala Kupa koji se igraju u sredu sa početkom u 13 časova, snage će odmeriti Igalo i Sutjeska, Lovćen i Mornar, odnosno Zeta i Petrovac. Nikšićani u Igalo putuju sa prednošću od 2:0, Lovćen je bio bolji od Mornara u gostima minimalcem (1:0), dok su Zeta i Petrovac podelili plen (1:1).

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 13:00 2781 CG K Mladost Ljeskopolje - Buducnost ki 2 1,70
Ukupna kvota1,70

KUP CRNE GORE - ČETVRTFINALE (REVANŠ MEČEVI)

Sreda
13.00: (4,80) Igalo (3,30) Sutjeska (1,75)  /prvi meč 0:2/
13.00: (3,90) Mladost Lješkoplje (3,70) Budućnost (1,70)  /prvi meč 1:1/
13.00: (2,05) Lovćen (3,00) Mornar (3,80)  /prvi meč 1:0/
13.00: (1,80) Zeta (3,20) Petrovac (4,70)  /prvi meč 1:1/

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

Budućnost PodgoricaKup Crne Goresportsko klađenjeZeta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara