""
""

Pet na pet, psovka, opomena i – Pauljević

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.07.13. | 14:09

Zanimljiv prepodnevni trening Partizana na Pohorju

Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Slovenije

 

Izabrane vesti

Kao da se igralo za bodove... Tako je izgledao jutarnji trening Partizana na Pohorju, čiji je najzanimljiviji deo bila igra „pet na pet“, preko celog terena. Posle uvodnog dela nešto slabijeg intenziteta, Vuk Rašović podelio je ekipu na „žute“ i „bele“, dirigovao pokraj igrališta, a fudbaleri Partizana se razleteli u pokušaju da ubede trenera da baš oni zaslužuju mesto u startnih 11. U pojedinim trenucima sve je ličilo na takmičarski duel.

Bilo je nervoze posle neuspelih akcija. Posle jedne propale akcije, Stefan Šćepović je zamerio saigračima što ga nisu „ispoštovali“, upotrebio je psovku, što je odmah primetio šef struke.
Ako može bez toga“, upozorio je Rašović, čiji je prethodnik Vladimir Vermezović za slične ispade kažnjavao igrače penalima od po deset evra, dok ih aktuelni strateg smiruje samo verbalno.

Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da su se u strelce upisali Ivan Ivanov i Branko Pauljević. Ako se od bugarskog štopera to donekle i očekivalo, pošto je na početku karijere bio špic, onda je pogodak desnog beka pozitivno iznenađenje. Zapravo, njegov gol je presudio pobednika, pa je ta ekipa u mnogo boljem raspoloženju završila trening.

Inače, ekspediciji Partizana će se tokom dana pridružiti sportski direktor Albert Nađ, a za sutra su zakazane dve prijateljske utakmice. Najpre će od 11 časova crno-belima na crtu novi slovenački prvoligaš Zavrč, na čijoj klupi sedi Viktor Trenevski. Šansu bi trebalo da dobiju Marko Živković, Stanković, Pantić, Andrija Živković, verovatno poslednje novajlije Gulan i Malbašić, kao i povratnik sa pozajmice Napretku, Trujić.

Sutra od 18 časova, prva ekipa će odmeriti snage sa Metalistom iz Harkova. Biće to najjača provera srpskog prvaka tokom boravka u Sloveniji, jer je tim naših internacionalaca Vladimir Dišljenkovića i Marka Devća minulo prvenstvo Ukrajine okončao na drugom mestu, iza neprikosnovenog Šahtjora i igraće kvalifikacije za Ligu šampiona.

 

Sve vesti sa priprema Partizana i Crvene zvezde u Sloveniji možete pratiti na našem specijalu.

 

(FOTO: partizan.rs)

 

 


tagovi

Branko PauljevićFK Partizanpripreme 2013SrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara