"Manuel Pelegrini"
"Manuel Pelegrini"

Pelegrini: Sve smo radili pogrešno!

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.11.15. | 09:13

“Ova igra, ovo veče, bili su tako lažni”, rekao je Čileanac

Manuel PelegriniKošmarno veče za igrače, navijače, klub… Mančester Siti je pobeđen, poražen, ponižen na svom Etihadu protiv Klopovog Liverpula. Redsi su Građanima strpali četiri gola i udarili šamar od kojeg će im dugo zujati uši. Svestan je i trener Sitija Manuel Pelegrini da je ovaj meč nešto što njegov tim treba što pre da zaboravi.
"Danas smo sve radili pogrešno – igra, način na koji smo se branili, kako smo napadali. Ova igra, ovo veče, bili su tako lažni. Teško je poverovati u sve ovo”, rekao je Pelegrini posle meča.

Čileanac će imati samo nekoliko dana da spremi ekipu za za naredne izazove, ali kroz Pelegrinijeve reči provejava dah negativnosti.
Ako želimo da radimo stvari onako kako treba, ne smemo da igramo ovako. Probali smo da napravimo nekoliko promena. Da povećamo opcije za postizanje golova… Pokušali smo da se borimo, ali smo samo nastavili da pravimo greške s loptom u nogama”, kaže Pelegrini.

Izabrane vesti

Kada ekipa primi četiri gola od kojih je jedan autogol štoper a Mangale, jasno je da je Građanima najveća promaja duvala u odbrani. To smatra i Frenk Lampard.
Fundamentalan problem Sitija je to što Vinsent Kompani nije igrao. Videli ste kako su se mučili u zadnjoj liniji. Takođe, David Silva nije igrao. Pa, ko će da daje loptu Agueru?”, zapitao se Lampard.

Ipak, za Siti nema odmora pošto mu u sredu sledi gostovanje Juventusu u Ligi šampiona. Građani su prvi na tabeli s bodom prednosti u odnosu na Staru Damu.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action images)


tagovi

SilvaPremijer ligaManuel PelegriniMančester SitiLiverpulFrenk LampardEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara