"Volf dovodi Alonsa ako ga Rozberg ili Hamilton izdaju"
"Volf dovodi Alonsa ako ga Rozberg ili Hamilton izdaju"

Operacija Alonso: Volfov račun bez krčmara, vrbovaće Fernanda ako ode Rozberg!

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.05.16. | 13:40

„Fernando je jedan od najboljih vozača u istoriji, ako Rozberg ne produži ugovor, ima i drugih opcija“, kombinuje Toto Volf

Volf dovodi Alonsa ako ga Rozberg ili Hamilton izdajuGde ima dima ima i vatre, a u Štutgartu sve puši posle Hamiltonovog i Rozbergovog udesa. Da je sve uredu rekoše i jedan i drugi, ali su i ove priče na mah postale neinteresantne kada je Toto Volf uhvaćen u „grešnim mislima“ upućenim ka želji da u Mercedes dođe Fernando Alonso.

Volf, razume se, ne pada na priču, ne izleće se, ali je jasno kao dan da se nešto sprema. Mauricio Arivabene se već oglasio po pitanju dolaska Niko Rozberga do Maranela! Ali šta sa Fernandom Alonsom? Diter Zeče, direktor centralnog biroa Mercedesa u Zindelfingenu kod Štutgarta, rekao je u Barseloni kako oba vozača imaju važeće ugovore za narednu sezonu. Izgleda da ta istina nije cela, jer Volf tvrdi kako je potrebno pregovarati o nekim stvarima.
„Fernando je istraživao svoje opcije i jedna od njih je bio i Mercedes. Razgovarao je sa nama, ali nismo mogli  da odemo dalje od toga pošto smo obećali Luisu da nećemo nikome nuditi ugovor dok sa njim ne dogovorimo sve moguće opcije“, rekao je Volf koji mudro ne zatvara vrata Alonsu, ali se za svaki slučaj ne zamera ni aktuelnom šampionu Luisu Hamiltonu.

Izabrane vesti

DA LI JE NA POMOLU VELIKI F1 TRASFER:NIKO ROZBERG U FERARIJU?

Pa to je prava igra nerava za sve, ali najviše za Alonsa, koji se trenutno ni kriv ni dužan nalazi u raljama klupskih kuloarskih kombinacija u Mercedesu. On sa tim nema veze, ali kontakata po pitanju njegovog angažmana ima, što ne poriče apsolutno niko.
„Fernando je jedan od najboljih vozača u istoriji, volim njegovu posvećenost, ali naš prioritet je Niko Rozberg. Ako on ne želi da produži ugovor, onda ćemo razmatrati druge opcije. Fernandove godine nisu problem, jer ima brzinu i veliku motivisanost“, otkrio je Volf.

Da podsetimo MOZZART sport je jutros preneo vest u kojoj italijanska Gazeta dela sera piše kako Niko Rozberg pregovara sa Ferarijem. Naravno, ništa još nije izvesno, ali na tu temu se oglasio i Mauricio Arivabene, prvi čovek Ferarija koji takođe ne potvrđuje nikakav završni dogovor, ali i ne beži od njega...

 (Foto:Action Images)


tagovi

Niko RozbergMauricio ArivabeneLuis HamiltonFormula 1Fernando Alonso

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara