"Entoni Modest, Marsel Rise i Konstantin Ruš"
"Entoni Modest, Marsel Rise i Konstantin Ruš"

Odbijene dve vrhunske ponude za Modesta

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.03.17. | 15:54

Napadač Kelna oduševio ove sezone

Entoni Modest, Marsel Rise i Konstantin RušKelnov napadač Entoni Modest ne igra u klubu koji se bori za trofeje, ali igra toliko dobro komotno može da unovči sezonu velikog uspona. Samo, kad bi mu to Jarčevi dozvolili.

Urpava nemačkog kluba odbila je dve vrhunske ponude koje je dobila za francuskog špica, trenutno trećeplasirnasog na listi strelaca Bundeslige.
„Zadovoljni smo što smo uspeli da odbijemo dve ponude iz Kine. Prvu, u vrednosti od 40.000.000 evra, a onda još jednu, iznosila je 50.000.000 evra“, otkrio je Toni Šumaher, potpredsednik Kelna.

Izabrane vesti

Nije objavljeno koji klubovi su želeli Modesta, ali je poenta da je ovo treći put u razmaku od samo nekoliko sedmica da Keln nije hteo da ga pusti, pošto je jak pritisak na upravu vršen i pred kraj zimskog prelaznog roka.
Modeset ima tek 28 godina. Bilo bi prerano za nejga da je sad otišao u Kinu. Za tu destinaciju ima vremena. Prem mogu da zamislim da karijeru nastavi, na primer, u Engleskoj“, dodao je Šumaher.

Inače, Entoni Modest je na 24 prvenstvena meča postigao 22 gola, od toga tri u poslednjem kolu protiv Herte. Posle tog meča pokazao je i ljudsku stranu, jer je šorts koji je nosio na tom meču stavio na aukciju, a novac od prodaje biće uplaćen za pomoć deci, u okviru Fondacije FK Klena.

Početna cena je 1650 evra.

(FOTO: Action images)


tagovi

Entoni ModestEvropaKelnNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara