"Kevin Strotman"
"Kevin Strotman"

Niko nije zaslužio kao on - Strotmanu novi ugovor!

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.05.17. | 18:41

Saradnja produžena do 2022.

Kevin StrotmanSaopštenje je maltene već bilo napisano. Posle svega što je Kevin Strotman preturio preko glave ni najveći optimisti nisu mu davali velike šanse. Govorili su da je gotov, pričali o nesrećnoj karijeri, talentu koji su povrede unakazile. Strotman je stoički sve trpeo i u prvoj sezoni u kojoj ga je zdravlje poslužio pokazao da Roma zaista može da računa na njega. Vučica mu se odužila ugovorom do 2022. godine!
"Ovo je poseban osećaj. Uradiću sve što mogu ne bi li osvojio nešto u ovom klubu. Ceo klub mi je sve vreme pružao podršku i zaista sam srećan što ostaje", rekao je 27-godišnji Holanđanin.

Ko nije baš pomno pratio Seriju A da pojasnimo. Prvu sezona u Rimu Strotmanu su povrede skratile već u martu kada su otišli ligamenti kolena. Taman što se vratio na teren u novembru 2014. i opet operacija. Već u janauru. U drugoj sezoni izdržao je da odigra samo 319 minuta u Seriji A. U trećoj - 188.

Izabrane vesti

Ali svaki put kad je mogao - Strotman je igrao vanserijski fudbal. Roma je bila strpljiva, čekala ga je i ove sezone dočekala. Kevin joj se odužio sa šest golova i devet asistencija na 45 utakmica.

Vreme je da proba još jednom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ARomaKevin StrotmanItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara