""
""

Nemački drugoligaš hoće kapitena Arsenala

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.10.16. | 16:17

Zanimljiv plan čelnika Hanovera za sledeće leto

Nemački drugoligaš Hanover nalazi se na dobrom putu da se ekspresno vrati u Bundesligu posle sezone u Cvajti, a kada se ponovo bude našao među najkvalitetnijim nemačkim klubovima mogao bi to da učini sa jednim vrhunskim fudbalerom u novom timu.

Izabrane vesti

U pitanju je iskusni Per Mertezaker, 32-godišnji štoper Arsenala, koji je prošao omladinsku školu ovog kluba pre nego što je prešao u prvi tim Verdera. U London je stigao baš iz Bremena u avgustu 2011. godine, ali se klub njegovih dečačkih dana nada da će uspeti da ga nagovori da od leta obuče bordo dres.
“Svi znaju šta Hanover znači Peru Mertezakeru. Možda možemo da ga zainteresujemo za povratak u naš klub. Ali, njegov dolazak nam nije prioritet trenutno. Mi smo drugoligaši, a on je kapiten Arsenala. Dosta toga treba da se dogodi da bi njegov povratak bio realan, najpre da se Hanover vrati u elitu”, istakao je sportski direktor Hanovera Martin Bader u razgovoru za Bild uz napomenu da je u fudbalu sve moguće.

Kada je reč o samom Mertezakeru, Nemac još uvek nije zabveležio nijedan nastup za Arsenal ove sezone zbog povrede kolena, a trenutni ugovor ističe mu u junu 2017. godine.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Premijer ligaPer MertezakerNemackaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara