""
""

Najskuplji Albanac u istoriji: Murinjo spremio 30.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.11.16. | 12:28

Portugalski stručnjak užurbano radi na planovima za zimski prelazni rok

Trener Mančester Junajteda Žoze Murinjo veće neko vreme priprema zimski prelazni rok, mnogo igrača dovodi se u vezu sa posrnulim gigantom sa Old Traforda, a kako italijanski mediji navode, poslednje u nizu je Elseid Hisaj.

Izabrane vesti

Desni bek Napolija već neko vreme se nalazi u Murinjovoj beležnici, a Portugalski stručnjak navodno je spreman da ponudi čak 30.000.000 evra italijanskom klubu za transfer.

Albanac je u Napoli došao u leto 2015. godine iz Empolija, a Aurelio de Laurentis tada je platio 5.000.000 evra. Pitanje je, međutim, da li će Napoli biti voljan da pusti jednog od glavnih igrača odbrambene linije. U dosadašnjem toku sezone Hisaj je odigrao 14 utakmica za Napoli.

Druga otežavajuća okolnost je i činjenica da je Hisaj nedavno produžio ugovor sa Napolijem do leta 2021. godine. Ipak, ne bi trebalo zaboraviti dve stvari.

U Napulju su takođe verovali i da Juventus nikad neće uspeti da dovede Iguaina, pa je taj transfer realizovan, a drugo, Junajted svakako ima dovoljno novca da pojača ponudu za Hisaja.

(FOTO: Action Images)


tagovi

HisajNapoliPremijer ligaSerija AŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara