"Ognjen Gnjatić"
"Ognjen Gnjatić"

Na Banjici grme na sudiju Veselinovića: Možda određene službe treba da uzmu stvar u svoje ruke!

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.04.14. | 18:29

"Pustite vi našu lošu realizaciju nama, a vi svirajte ono što je očigledno", poručuju iz Rada sudijskoj komisiji

Ognjen GnjatićIspromašivao se Rad u prvih 45. minuta susreta sa Napretkom, nije imao snage da i drugo poluvreme odigra na istom nivou, ali je svejedno oštećen za pobedu protiv Napretka. Barem tako tvrde u Crnotravskoj, jer su ubeđeni da je prekršaj Ivana Miloševića nad Ognjenom Gnjatićem u poslednjim sekundama meča bio čist penal.

Sudija Slobodan Veselinović nije mislio tako, već je samo odmahnuo rukom i digao na noge ceo stadion, koji ga je častio salvom uvreda. I trener Rada Stevan Mojsilović žestoko se razljutio.
"Pre svega hteo bih da naglasim da ovog posla živimo moja porodica, igrači i ja. Nebitno je koliko smo prilika danas promašili. Ali, prepustite našu lošu realizaciju nama, a vi svirajte ono što je očigledno”, nervozan je bio Mojsilović istakavši pritom da ne krivi Nenada Lalatovića, kojeg je nazvao "najperspektivnijim trenerom Srbije", niti igrače Napretka.
"Oni nemaju veze sa ovim što rade sudije", naveo je Mojsilović.

Izabrane vesti

Uostalom, Napretku bodovi više ništa ne znače, jer ih samo matematika deli od opstanka u eliti. Ali, ni generalni direktor Građevinara Uroš Tošić ne može da se otme utisku da je u pitanju zavera protiv Rada...

Ili zavera u korist nekog drugog od davljenika?
"Postavlja se pitanje da li se ovakve stvari dešavaju slučajno ili namerno? Ako je namerno onda bi određene službe trebalo da uzmu stvar u svoje ruke. Ako sa druge strane sudija ne vidi dobro, onda ne može da radi svoj posao. Ako je slučajno, nema problema, ali mislim da nije", optužuje Tošić.

Lalatović je pružio moralnu podršku današnjem rivalu poželevši mu da ostane u Superligi.
"Zadovoljan sam bodom. Matematički nismo obezbedili opstanak. Rad nije onaj klub od jesenas, već ozbiljna ekipa koja se organizovala. Domaćin je više napadao, više želeo pobedu od nas, ali mi smo jako zadovoljni bodom. Radu od srca želim da ostane i sledeće godine u ligi".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

RadOFK BeogradUroš TošićSuperligaStevan MojsilovićSrbijaNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara