""
""

Murinju klizi tlo pod nogama: Više ne znam ko su mi najbolji igrači! Menjam, a rezultata nema...

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.09.15. | 11:28

"Više ne mogu da se oslonim na igrače koji su doneli titulu prošle sezone", smatra portugalski strateg

Čelsijev brod tone iz nedelje u nedelju, a kapetan Žoze Murinjo ne zna kako da reši problem. Rešio je Posebni da promeša karte pred meč s Portom u Ligi šampiona i u Londonu ostavi Falkaa, Remija, Oskara, te da Azara i Matića ostavi na klupi, ali Zmajevi su progutali Plavce i slavili rezultatom 2:1. 

Izabrane vesti

Posle još jednog poraza postalo je jasno da Murinjo sve više gubi konce, a da pravog rešenja nema. Uprkos neuspehu, portugalski stručnjak rekao je da čvrsto stoji iza svih odluka koje je doneo i da njih nije doneo kako bi nekog kaznio, već je hteo da promeni nešto u sastavu.
"Iskreno, više ne znam kako da nazovem ovo što nam se dešava. Isto tako, ne znam ko su mi najbolji igrači u timu. Nemam sliku najboljih 11 igrača Čelsija u ovom trenutku. Više ne mogu da se oslonim na igrače koji su doneli titulu prošle sezone. Mi nismo 'nedodirljivi', jer za tako nešto potrebno je da igrate u konstantno visokoj formi, a mi to nemamo. Normalno je da se promene dešavaju kada ne pobeđujemo", poručio je Murinjo, koji smatra da je njegova odbrana odradila dobar posao, ali i napravila dve katastrofalne greške.
"Mislim da smo dobro igrali, ali dve naše glupe greške bile su kažnjene. Ponekad se desi da se takve greške kazne, nekad ne. Ovog puta dobili smo ono što smo zaslužili. Zbog toga ovakve utakmice teško je analizirati, jer rezultat kaže jedno, ali ne mora da znači da smo zaista igrali loše. Kada igraš katastrofalno, onda je lako napraviti drastične odluke".

Kako sam kaže – promene se prave, ali rezultata i dalje nema.
"Pokušavam da nađem pravi balans. Sada nas čekaju dve premijerligaške utakmice kod kuće, a tu želimo da ostvarimo dva dobra rezultata".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoRadamel FalkaoPremijer ligaPortugalPortoOskarNemanja MatićLoik RemiLiga šampionaEvropaČelsiBranislav Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara