""
""

Murinjo veruje Lopezu, Kasiljas će morati da se navikne na klupu

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.03.13. | 17:01

Portugalac je prezadovoljan kako brani Ikerova prinudna zamena, tako da će kapiten Reala morati dobro da se pomuči da se vrati u prvih 11 Kraljevskog kluba

 

Izabrane vesti

Iker Kasiljas verovatno ni u najluđim snovima nije mogao da zamisli da će u najboljim godinama karijere biti rezerva u "svom" Realu. I to rezerva golmanu koji je došao kao njegova prinudna zamena.

Još na početku sezone, varnice između Ikera i trenera Murinja su rezultirali promocijom rezervnog golmana Adana u prvih 11. Adan se nije proslavio i Murinjo je morao da prizna grešku. Vratio je Kasiljasa na gol, ali se kapiten teško povredio i bio je prinuđen da dovede zamenu Dijega Lopeza iz Sevilje. Lopez se do sada izvanredno pokazao, kupio i navijače i javnost, pa se s razlogom postavlja pitanje: šta će biti sa njim, kada se Kasiljas potpuno oporavi?

Murinjo je verovatno presrećan zbog Lopezove forme i što konačno ima argument da skloni Kasiljasa… Pogotovo posle Lopezove sinoćnje partije u Saragosi kada je spasio Real poraza.
“Budimo iskreni. S obzirom na to kako Lopez brani, biće vrlo teško da ga neko maknuti sa gola. Ne mogu reći sa sigurnošću da će ostati na golu do kraja sezone, ali trenutno igra vrlo dobro. Što se tiče Kasiljasa ne verujem da će mi biti na raspolaganju protiv Galatasaraja u sredu, ali će sigurno biti na klupi iduće  subote protiv Levantea”, najavio je Murinjo

 


tagovi

Dijego LopezEvropaIker KasiljasPrimeraReal MadridŠpanijaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara