""
""

Murinjo gleda Srbiju u Briselu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.06.13. | 19:36

Belgijski mediji najavljuju dolazak novog trenera Čelsija na meč Crvenih đavola i Orlova u Briselu

U Belgiji vlada prava euforija pred večerašnji meč sa Srbijom, a atmosferu je dodatno podgrejala vest da će na tribinama stadiona u Briselu biti i novi trener Čelsija Žoze Murinjo. Belgijski mediji prenose da će Portugalac sigurno prisustvovati večerašnjem okršaju Crvenih đavola i Orlova.

Izabrane vesti

Pitanje je: kojim povodom Posebni dolazi u Brisel? Budući da i dalje radi na transfer strategiji Čelsija za ovo leto, verovatno je da dolazi da snimi neke igrače. Ali, u taboru Srbije i nema nekih preterano zanimljivih igrača, dok Belgijanci imaju nekoliko interesantnih igrača.

Ipak, najrealnije je da Murinjo želi da se na delu uveri u sposobnosti petorice fudbalera Čelsija koji će večeras istrčati na na teren stadiona u Briselu. Reč je o standradnim prvotimcima Plavaca Edenu Azaru i našem Branislavu Ivanoviću, ali i trojici fudbalera Čelsija čija sudbina još nije poznata. To su momci koji su u vlasništvu kluba sa Stamford Bridža, ali su prethodnu sezonu proveli na pozajmicama: Tibo Kurtoa (Atletiko Madrid), Romelu Lukaku (Vest Bromvič Albion) i Kevin De Brujn (igrao za Verder sada ga žele Borusija i Bajer).

Murinjo će imati priliku da se lično uveri u njihove kvalitete i verovatno odluči na koga od njih će računati za narednu sezonu. Azar i Ivanović su sigurni, spekuliše se da je Portugalac naredio i da Lukaku ostane u klubu, ali je neizvesno šta će biti sa de Brujnom i Kurtoom pošto ih u Čelsiju čeka izuzetno jaka konkurencija.

(FOTO: Action images)


tagovi

BelgijaBranislav IvanovićČelsiEden AzarEngleskaEvropaKevin de BrujnPremijer ligareprezentativni fudbalRomelu LukakuTibo KurtoaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara