"Aleksandar Kokorin i Park Ču Jong"
"Aleksandar Kokorin i Park Ču Jong"

MUNDIJALSKI TIP: Rusija – Južna Koreja

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.06.14. | 16:13

Baćuške možda ne igraju lepršavo, ali Fabio Kapelo je napravio takmičarski jak tim koji je i vrlo iskusan, tako da mislimo da ovde nema dileme po pitanju favorita

Aleksandar Kokorin i Park Ču Jong

Uoči svetskih prvenstava reprezentacije obično izbegavaju pripremne mečeve sa rivalima iz grupe, kako ne bi protivniku otkrili karte pred veliko takmičenje. Zanimljivo, Rusija i Južna Koreja, selekcije koja zatvaraju prvi krug Mundijala u Brazilu, ipak su odigrale prijateljsku utakmicu u poslednjih sedam meseci, tačnije 19. novembra 2013, nekoliko sedmica uoči žreba za SP. Baćuške su slavile (2:1), ali taj podatak nemojte uzimati za ozbiljno pred njihov mundijalski duel, pošto su i Fabio Kapelo i njegov kolega Mjung Bo Hong tada poverenje ukazali drugopozivcima, pa nijedan od strelaca sa tog meča danas neće biti u startnoj postavi.

Izabrane vesti

Dobri poznavaoci prilika u tamošnjem fudbalu slažu se u oceni da nacionalni tim Južne Koreje - poslednjih godina standardan učesnik velikih takmičenja i najbolja azijska selekcija - prolazi kroz tranziciju i bolnu smenu generacija, pa popularnim Ratnicima predviđaju pakovanje kofera posle prve faze. I mi ovde Ruse vidimo kao favorite, pa vam prvo predlažemo keca za solidnu kvotu – 1.90. Od dolaska Fabija Kapela Rusija je postala prilično kompaktan i takmičarski jak tim, bez obzira što lokalni mediji zameraju Italijanu na previše zatvorenoj postavci i igri koja je teška za gledanje.

Južna Koreja ima velikih problema u napadu. Ova ekipa nije postigla gol na četiri od prethodnih pet mečeva, a pošto je odbrana Rusije jači deo tima, mislimo da se i te kako isplati igrati na sigurnu pobedu Rusije (SP1), što donosi odličnu kvotu – 3,30.

Kao i na meču Belgija – Alžir opet imamo sudiju koji se daleko češće maši za džep nego njegove kolege na Mundijalu. U pitanju je Argentinac Nestor Pintana, uz Kolumbijca Vilmara Roldana jedini delilac pravde na ovom SP koji ima prosek žutih kartona po meču veći od 5. Zato vam preporučujemo i novu MOZZART kombinaciju 1&BŽK>3.5 (kvota 3,80).  

STADION: Arena Pantanal u Kujabi (kapacitet 42.968 mesta)

POČETAK: 00.00

SUDIJA: Nestor Pitana (Argentina) - 5,03 žutih kartona po meču, 0,24 crvenih kartona po meču, 0,18 penala po meču

MOGUĆI SASTAVI:

RUSIJA (4-2-3-1): Akinfejev – Eščenko, Berezucki, Ignaševič, Šenikov – Denisov, Faizulin – Samedov, Šatov, Žirkov – Kokorin.

JUŽNA KOREJA (4-2-3-1): Jun Sung Rjong – Jun Suk Jong, Kim Jong Gvon, Hong Jong Ho, LI Jong –Ki Sung Jong, Han Kuk Jong –Li Čung Jong, Ku Ja Čeol, Son Hung Min – Park Ču Jong.

Kvote za sve mečeve Mundijala 2014. u Brazilu, specijale i klađenje uživo na SP možete pronaći OVDE.

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta.

(FOTO: Guliver/Getty Images)


tagovi

Rusijareprezentativni fudbalEvropaBrazil2014HBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara