""
""

Mojsov pred Hanoverom, Levski demantovao da ga želi!

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.01.13. | 18:04

Iako se spekulisalo da je bugarski klub sve dogovorio sa Makedoncem koji je napustio Vojvodinu, direktor kluba iz Sofije je odbacio takvu mogućnost. Trenutno pred štoperom stoji ponuda Hanovera, a spominju se i Herenven, Bursa i PAOK. Zvezda i Partizan nisu opcija

 

Izabrane vesti

Posle isteka ugovora sa Vojvodinom, Danijel Mojsov je slobodan u izboru nove serdine i jedna od zvezda prelaznog roka na ovim prostorima, pošto nema obeštećenje. A, kako stvari stoje neće preći ni u Zvezdu, ni u Partizan koji su zainteresovani za njega. Prethodnih dana su se pojavljivale informacije da je sve dogovorio sa Levskim, da mu je ponuđen dvoipogodišnji ugovor vredan 350.000 evra, ali izgleda da ni to nije tačno.

Pred Makedoncem trenutno stoji ponuda bundesligaša Hanovera i na njemu je da odgovori.
„Ne želimo Mojsova, niti nam pada na pamet da izdvojimo toliki novac“, rekao je direktor Levskog Ivo Tonev.

Prema informacijama iz Nemačke, za Mojsova je interesovanje pokazao Hanover koji očajnički traži pojačanja u odbrani, a pregovara i sa Gojko Kačarom. Mojsov bi sigurno bio jeftinija varijanta od Kačara.

Pored bundesligaša, makedonskog štopera bi u svojim redovima rado videli i PAOK, Herenven i Bursa. Ono što je izgleda sigurno je da se neće ispunitzi želja Dragana Džajića i Ljubiše Tumbakovića da Makedonca vide u svojim klubovima. 


tagovi

FK Crvena zvezdaDanijel MojsovEvropaFK PartizanSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara