"Aleksandar Mitrović"
"Aleksandar Mitrović"

Mitrović oduševio sve u Anderlehtu, zadovoljno trljao ruke i skaut Benfike

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.11.14. | 18:57

Dok srpski reprezentativac ponovo rešeta širom Evrope, portugalski šampion sprema ponudu koja se ne odbija...

Aleksandar Mitrović

Pogotkom protiv Arsenala u samom finišu meča zapušio je usta kritičarima, a novom majstorijom u pobedi nad Gentom Aleksandar Mitrović ponovo je skrenuo pažnju fudbalske Evrope na sebe. Blistavim partijama u poslednjih nekoliko utakmica srpski reprezentativac ponovo je zadovoljio kriterijume trenera Besnika Hasija, koji kaže da i dalje veruje u 20-godišnjeg golgetera. Uprkos svim kritikama koje je prethodnih meseci sipao na Mitrovićev račun...

Izabrane vesti

Mitrović je prešao ogroman put u poslednjih nekoliko nedelja. Izašao je iz rupe i počeo da igra fudbal. Protiv Genta ne samo da je tresao mrežu, već je bio pobednik svih duela koje je imao. To je samo dokaz da treba imati vere u mlade ljude i treba im dati drugu šansu kada urade nešto pogrešno", rekao je Hasi

Posle novog pogotka Mitrović je čak u jednom trenutku zahtevao od saigrača da izvede i slobodan udarac, što ranije nije činio.
Imam čoveka koji izvodi slobodne udarce. Ali možda će i Mitrović postati specijalista za prekide. Na meču se toliko dobro osećao i imao je samopouzdanja da preuzme odgovornost na sebe. Ako bude nastavio da napreduje, možda ću mu dodeliti da izvodi prekide kada je potrebno", dodao je albanski trener. 

Pohvale na račun bivšeg igrača Partizana imao je i golman Anderlehta Silvio Proto:
Kada pogledam Mitrovića, vidim momka koji se jako trudi na svakom treningu i stavlja svoj talenat u funkciju tima. Ujedno, mnogo je važan igrač za nas", kaže Proto i za kraj dodao:
„Prošao je kroz težak period, ali se mnogo trudio da pređe preko svega i znao sam da će se vratiti jači nego ranije. Kompletan tim se trudio da mu pomogne i na kraju se isplatilo", zaključio je iskusni čuvar mreže.

Susret Anderlehta i Genta ispratio je i skaut Benfike, koji je imao šta i da vidi. Portugalski OŽogo piše da se Mitrović odlično pokazao pred emisarima iz Lisabona, te da je izvesna nova ofanziva na rasnog golgetera.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleksandar MitrovićAnderlehtBelgijaBenfikaBesnik HasiEvropaPortugalŽupiler Pro ligaSilvio Proto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara