""
""

Misterija oko Drogbine povrede, Murinjo razmišlja o dovođenju Remija

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.08.14. | 23:33

Marka otkriva da će iskusni napadač pauzirati između četiri i šest meseci, u Čelsiju i dalje čekaju konačnu ocenu lekara, ali istovremeno razmišljaju i o zameni

Nedelju dana pre početak Premijer lige, povreda Didijea Drogbe je potpuno poremetila planove Žozeu Murinju. Portugalac je planirao da Drogba dobije prednost u prvoj postavi u odnosu na Dijega Kostu na startu prvenstva protiv Barnlija, ali od te opcija sada nema ništa.

Izabrane vesti

Povratnik na Stamford Bridže se povredio u prijateljskom meču protiv Ferencvaroša, a još ne zna tačan stepen ozbiljnosti povrede. Španska Marka je danas objavila da je Drogba pokidao ligamente skočnog zgloba i da mu sledi pauza od četiri do šest meseci. Sa Ostrva stižu drugačije vesti i informacije da povreda nije tako teška i da tek treba odraditi detaljne lekarske preglede. I sam Drogba je istakao da se nada „da povreda nije ozbiljna“, ali dok lekari ne daju konačan sud, neće biti poznata sudbina iskusnog napadača.

Međutim, ipak, izgleda da situacija nije nimalo naivna jer se večeras pojavila informacija da je Čelsi zainteresovan da dovede Loika Remija iz Kvins Park Rendžersa. Neizvesnot oko Drogbine povrede je očigledno naterala Murinja da se opet aktivira na fudbalskom tržištu jer ne želi ništa da prepusti slučaju.

Remi je nedavno bio na korak od transfera u Liverpul, ali navodno nije prošao lekarske preglede. U KPR tvrde da je sve u redu sa njihovim napadačem, a Čelsi je već počeo sa opipavanjem pulsa gradskog rivala. Dovođenje Remija bi ih koštalo oko 10 miliona evra...

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligaLoik RemiKvins Park RendžersEvropaEngleskaDidije DrogbaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara