""
""

Mihajloviću ovacije na San Siru! Dijego Lopez odbio Sinišinu ruku (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.08.16. | 18:24

Tifozi imali poruku i za Galijanija

Navijači Milana su se poklonili Siniši Mihajloviću. Uprkos ne baš pohvalnim rezultatima iz prošle sezone, tifiozi slavnog kluba nisu zaboravili hrabrost srpskog stručnjaka da sedne na klupi njihovog tima u turbulentnom trenutku, pa su na na otvaranju nove sezone bivšeg trenera dočekali - aplauzima.

Kad je zvanični spiker na San Siru izgovorio ime Siniše Mihajlovića, predstavljajući gostujući Torino u okviru meča prvog kola Serije A, sa tribina su usledile ovacije. Znak poštovanja, nema šta.

Izabrane vesti

Mihajlović je, po svemu sudeći ostavio dobar utisak u Milanu, ali ne kod svih. Kad je izašao iz tunela došao je do klupe domaćeg tima u nameri da se pozdravi sa dojučerašnjim igračima. I to je uradio. Osim sa jednim. Dijego Lopez je odbio da se rukuje sa nekadašnjim selektorom Srbije. Španac samo je okrenuo glavu u drugom pravcu kad je Siniša došao do njega.

Nije teško pretpostaviti zbog čega. Nekadašnji golman Reala nije bio u Mihajlovićevim planovima, ovaj ga je brzo „skinuo“ sa gol-crte i u prvog čuvara mreže promovisao talentovanog Đanluiđija Donarumu.

Inače, navijači domaćeg kluba imali su poruku i za nekadašnjeg prvog operativca kluba, Adrijana Galijanija, u svetlu promena u rukovodstvu:
„Galijani, dalje ruke od novog Milana“.

(FOTO: Action images)


tagovi

TorinoSiniša MihajlovićSerija AMilanItalijaEvropaDijego Lopez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara