"Visente Ibora"
"Visente Ibora"

Mendi je bio greška, Lester konačno pronašao zamenu za Kantea - Sevilji ide 14.000.000

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.07.17. | 10:57

Lisice brže od Vest Broma, Vest Hema i Votforda

Visente IboraVest Bromvič Albion, Vest Hem i Votford su bili u trci, a onda je iz grma iskočio Lester i rivalima iz Premijer lige ispred nosa odneo Visentea Iboru, zadnjeg veznog Sevilje, koji bi na King Pauer stadionu trebalo da popuni rupu nastalu još kada je N’Golo Kante prošlog leta otišao za Čelsi.

Sada već bivši strateg Klaudio Ranijeri tada je reagovao dovođenjem Nampalisa Mendija iz Nice za 15.500.000 evra, ali je omaleni Francuz, dobrim delom i zbog teške ponude na početku engleske avanture, uspeo da sakupi samo četiri nastupa u Premijer ligi. Rastanak je izvestan, Mendi je već javno zatražio transfer u Bordo.

Izabrane vesti

Kovnica novca radi i bez Monćija: Sevilja već ima više od 110.000.000 na lageru

Otud Ibora. Sevilja je zvanično saopštila da je postigla dogovor sa Lesterom o visini obeštećenja. Lokalni mediji navode da je u pitanju suma od 14.000.000 evra. Ostalo je samo da 29-godišnji fudbaler proše lekarske preglede na ostrvu.

Ibora je karijeru počeo u Levanteu, a u Sevilju je stigao 2013. godine i za Andalužane odigrao 172 utakmice na kojima je postigao 30 golova. Krasi ga velika fudbalska inteligencija, pa se na King Pauer stadionu nadaju da će uspeti da izdigne Lester makar iznad borbe za opstanak kakvu su borili protekle sezone. Prošle sezone - osam golova i četiri asistencije za Rohiblankose.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Visente IboraŠpanijaSeviljaPrimeraPremijer ligaLester SitiEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara