"Marko Milinković protiv Atletik Bilbaa"
"Marko Milinković protiv Atletik Bilbaa"

Marko, učinio si oca ponosnim

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.01.15. | 18:54

"Ugovor sa Boltonom još nije zvanično parafiran, ali svakod trenutka očekujemo poziv", kaže Duško Milinković za MOZZART Sport

Marko Milinković protiv Atletik BilbaaČačanski internacionalac i dugogodišnji prvotimac Košica i Slovana iz Bratislave Marko Milinković, koji ima i slovačko državljanstvo, nalazi se na pragu parafiranja ugovora sa engleskim Boltonom. Da je dogovor skoro gotova stvar potvrdio nam je Markov otac Duško Suljo Milinković, koji je svojevremeno nastupao za čačanski Borac, beogradski Rad, špansku Osasunu i turski Samsunspor.
"Kao otac sam ponosan jer sam sina izveo na pravi put, postao je pravi sportista, fudbaler i na pragu je da napravi uspešniju karijeru od moje", kaže za MOZZART Sport Milinković senior i pojašnjava situaciju oko potpisivanja ugovora.
"Marko je sa porodicom na odmoru, ali svakog trenutka očekujemo poziv iz Boltona da obavimo i završne formalnosti. Dakle, ugovor još uvek nije zvanično parafiran, ali je Marko slobodan igrač i može da napusti Slovan i pređe na Ostrvo. Nadamo se da će sad biti na oku i novom selektoru srpske reprezentacije", zaključio je Duško Milinković koji je svojevremeno bio član olimpijske reprezentacije Jugoslavije, dok je Marko bio član mlade, a imao je i jedan nastup za seniorsku selekciju Srbije.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Action Images.

Izabrane vesti


tagovi

Marko MilinkovićEvropaEngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara