""
""

Marko Grujić - večiti ambasador Beograda

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.04.16. | 15:17

Veliko priznanje za vezistu Crvene zvezde

Pre nego što, izvesno je, podigne šampionski pehar, Marko Grujić je dobio još jedno priznaje pred kraj sezone iz snova. Vezista Crvene zvezde zvanično je proglašen sa ličnost godine u oblasti sporta i fizičkog vaspitanja na teritoriji opštine Beograd.

Na svečanosti u Skupštini Beograda Grujiću je plaketu predao gradonačelnik Siniša Mali.
Zahvalio bih se ljudima koji su odlučili da ova prestižna nagrada dođe u moje ruke. Izuzetna mi je čast što sam dobio nagradu u svom rodnom i voljenom Beogradu. Pošto sam sada imenovan za večitog ambasadora svog grada trudiću se da ga svuda u svetu predstavljam u najboljem svetlu. Hvala i svim mojim saigračima i trenerima, kao i porodici i prijateljima na pomoći i podršci koju mi pružaju“, rekao je Grujić.

Izabrane vesti

Komisiju koja je donela odluku su činili Svetozar Mijailović, Mirko Nišović, Nenad Borovčanin, Nenad Peruničić i Viktor Jelenić.

U obrazloženju odluke navedeno je da je Marko Grujić nagrađen za osvajanje zlatne medalje sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu za fudbalere do 20 godina na Novom Zelandu, kao i za izvanredne igre koje je prikazao u dresu Crvene zvezde.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: FK Crvena zvezda)


tagovi

SuperligaSrbijaSiniša MaliMarko GrujićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara