""
""

Marjanović: Imali su oni svoje šuteve, ali mi smo vodili glavnu reč!

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.11.13. | 23:44

"Fantastična atmosfera koju su napravile Delije nosila nas je tokom svih 40 minuta, a mi smo im se odužili jednom kvalitetnom igrom, pogotovo u drugom poluvremenu kada smo prelomili utakmicu i priveli je lagano kraju", dodao je Radenović

San o odlasku u TOP 16 fazu ponovo živi! Košarkaši Crvene zvezde su pobedom nad Lijetuvos Ritasom obezbedili jednu vrlo važnu pobedu u borbi za narednu fazu i vratili se u život posle tri vezana poraza. Jedan od onih koji je svojim iskustvom doprineo ovom trijumfu jeste Ivan Radenović, koji je vodio ogromnu borbu pod oba koša sa igračima litvanskog kluba.
"Fantastična atmosfera koju su napravile Delije nosila nas je tokom svih 40 minuta, a mi smo im se odužili jednom kvalitetnom igrom, pogotovo u drugom poluvremenu kada smo prelomili utakmicu i priveli je lagano kraju", rekao je Radenović.

Litvanci su imali nekoliko prilika da se vrate u igru, ali srećom, to se nije desilo. 
"Teško je igrati protiv ekipe koja ima četiri šutera. Jednostavno ne možeš da pomogneš saigraču kad ima samo jedan, a kamoli četvorica - kako jednom pomogneš, drugi ostane sam. Oni su mahom dosta šuteva pogodili, posebno u prvom poluvremenu, pa zato nismo uspeli ranije da ih slomimo. Kad smo im redukovali te šuteve spolja uspeli smo da napravimo razliku i dobijemo ovaj meč", dodao je Radenović.

Izabrane vesti

Na njegove reči nadovezao se Boban Marjanović, koji smatra da ekipa ne sme previše da se zanosi posle ove pobede i da glavom moraju da ostanu samo na sledećem meču.
"Priča se da je sada plasman u TOP 16 fazu blizu, ali mi moramo da igramo utakmicu po utakmicu i ne planiramo ništa unapred. Iako je utakmica bila dosta tesna, posebno zbog toga što su Litvanci pogađali šuteve sa distance i vraćali se u meč, osećao sam se sigurno, jer sam verovao u svoje navijače. Imali su oni svoje šuteve, ali mi smo imali kontrolu utakmice, tako da pitanje pobednika nije ni dolazilo u pitanje", rekao je Marjanović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Boban MarjanovićFK Crvena zvezdaEvroligaIvan RadenovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara