""
""

Maravić: Perfidna i smišljenja igra Albanaca! Očekujem oštru kaznu za njih i 3:0 za nas

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.10.14. | 12:31

Dugogodišnji funkcioner u evropskoj kući fudbala smatra da su Albanci krivci za prekid utakmice

Ako neki Srbin zna kako funkcionišu stvari u UEFA, onda je to Dušan Maravić, naš dugogodišnji predstavnik u evropskoj kući fudbala. Poznat po odmerenim i realnim izjavama, Maravić je ocenio da su isključivi krivci za incident Albanci i da očekuje žestoku kaznu za njih.

Izabrane vesti

Maravić je rekao danas da očekuje oštru kaznu za reprezentaciju Albanije, jer je smišljeno došla u Beograd da napravi incident. Maravić smatra da bi u tom slučaju utakmica trebalo da bude registrovana službenim rezultatom 3:0 za Srbiju.
“Ovo je teška politička provokacija, do sada neviđena u istoriji evropskog fudbala, doći i uraditi tako nešto u gostima prevazilazi sve moguće mere. To je politička stvar i moraće da bude sankcionisana, nadam se sa 3:0 u korist naše reprezentacije, jer su smišljeno išli da organizuje sve ono”, rekao je Maravić za Tanjug.

On je dodao da je domaćin uradio sve kako bi utakmica prošla bez incidenata.
“Sa naše strane je urađeno sve da nikome ne fali dlaka sa glave. Biće i tu kazni, bačeno je nekoliko petardi, uletelo je nekoliko navijača u teren, ali to može da se razume, posle svega što se desilo. Imam utisak da su ovde uvučeni svetski političari. Albanci su se pokazali perfidni i pokvareni, kakvi su uvek i bili. Zloupotrebili su dobrotu i gostoprimistvo Srba”, rekao je Maravić.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde nije mogao da kaže kada bi UEFA mogla da donese zvaničnu odluku.
“Teško je reći, već pet godina nisam u tom telu i preko medija pratim šta se dešava. Čelnici UEFA će imati sve relavantne podatke već danas, tu će biti televizijski snimci i dodatni izveštaji svih organa. Nadam se pravičnoj odluci iz Niona”, poručio je Maravić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Dušan Maravićfssfudbalska reprezentacija Albanijefudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbijaUEFA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara