""
""

Maraš je štoper za Zvezdu, ali neće preći na Marakanu

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.12.16. | 09:51

Direktor Rada poručio crveno-belima da zaborave na mladog reprezentativca

Svaki prelazni rok - ista priča na sadionu Rajko Mitić. Traži se štoper kao Sveti gral. Marakanom je u prethodnih nekoliko godina prodefilovalo na desetine štopera sa svih strana sveta, a retko koji je uspeo da ostavi pozitivan utisak. Retko koji nije bio promašaj.

Izabrane vesti

Zvezda će i ove zime u prelaznom roku juriti pojačanje na štoperskoj poziciji, mnoga imena su do sada pomenuta, a jedno se ipak izdvojilo kao kandidat koji ima najbolje preporuke. Mladi reprezentativac Srbije i Radov kapiten - Nikola Maraš. Odavno ovaj dečko važi za veliku perspektivu i polako se razvija u ozbiljnog štopera. I u prethodnim prelaznim rokovima je bio na meti Crvene zvezde, sada se klub sa Marakane zagrejao više nego ranije, ali izgleda da će sve ostati samo na pustim željama.

Iako je Zvezda bila spremna da izdvoji i 400.000 evra na ime obeštećenja za Radovog štopera, klub sa Banjice je izričit u nameri da ne proda kapitena nekom od večitih rivala.
“Svesni smo da bi Maraš predstavljao pojačanje za Crvenu zvezdu i ne sumnjamo da je igrama privukao pažnju. Naš stav je izričit, igrače na prodajemo Crvenoj zvezdi, Partizanu, ali ni ostalim superligašima. Razlog je jednostavan, ne želimo da pojačavamo konkurenciju”, rekao je za Žurnal direktor Rada, Uroš Tošić.

Dakle, Zvezda će morati da zaboravi na Maraša i okrene se drugim rešenjima…  

(FOTO: Star sport)


tagovi

Uroš TošićSuperligaSrbijaRadNikola MarašFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara