""
""

Malo je jedan Milinković za ove sezone slabi Slovan

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.05.16. | 17:47

Potencijalni reprezentativac Srbije imao uspešnu sezonu, ali velikan iz Bratislave ostao bez trofeja

Slovan iz Bratislave ove sezone nije imao dovoljno sreće i znanja. Trofejnom klubu iz Slovačke izmakla su oba pehara što za Mozzart Sport potvđuje i kapiten i najbolji igrač Marko Milinković.
“Trenčin je bio uspešniji u prvenstvu i u Kupu. U šampionatu smo napravili minus od 12 bodova, mada smo u jednom momentu stigli na samo tri poena zaostatka za liderom. U ključnoj utakmici, derbiju, izgubili smo na svom terenu i tu je bio kraj. Takođe, u finalu Kupa Trenčin je bio bolji i slavio sa 3:1mada smo vodili do 78 minuta. Sve u svemu sezona za zaborav”, kaže za naš portal Milinković.

Da li ste zadovoljnisvojim partijama?
“Kad se sve sabere i oduzme, jesam. Postigao sam osam golova, napravio deset asistencija, ali šta to vredi kad su izmakli trofeji. Slovan je klub koji priznaje samo prva mesta. Verovatno će pokušati da kroz Ligu Evrope popravi utisak”.

Izabrane vesti

Kolike su šanse da promenite sredinu?
U Slovačkoj sam devet i po godina, sve je otvoreno, a ljudi iz kluba su voljni da razgovaramo na tu temu. Videćemo šta će se dešavati kad počne prelazni rok”.

Srbija je dobila novog selektora Slavoljuba Muslina. Da li u Slovačkoj ima potencijalnih srpskih reprezentativaca?
Najbolje je da selektor sam pogleda snimak nekih utakmica i da se sam uveri. U Slovačkoj ima dosta igrača koji zavređuju pažnju”.

Kad vas očekujemo u Srbiji?
“Ostalo je da završim i neke private obaveze u Bratislavi i potom, sledeće nedelje, stižem u Beograd”, zaključio je Marko Milinković.

Piše: Đurđe Mečanin

(Foto Star Sport)

 


tagovi

Slovačkameđunarodni fudbalMarko MilinkovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara