""
""

Laporta: Brajda i Soler su osramotili Barselonu!

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.07.15. | 17:05

"Braida i Soler su napravili budale od nas. Poštujem Juventus, ali svako ko želi da dovede igrača morao da radi na drugi način", jasan je bio kandidat za predsednika katalonskog giganta

Jedan od kandidata za predsednika Barselone Đoan Laporta osuo je paljbu po funkcionerima kluba Arijedu Brajdi i Albertu Soleru zbog načina na koji su organizovali sastanak sa ljudima iz Juventusa oko mogućeg transfera Pola Pogbe.

Izabrane vesti

Brajda i Soler nedavno nisu uspeli da nađu zajedničiki jezik sa Juventusom, iako je šampion Evrope navodno bio spreman da ponudi oko 80 miliona evra obeštećenja. Sagovornici Barseloninih funkcionera bili su Juventusovi direktori Đuzepe Marota i Fabio Paratići.
“Taj sastanak sa predstavnicima italijanskog kluba oko Pogbe bio je besmislen, potpuni fijasko. Braida i Soler su napravili budale od nas. Poštujem Juventus, ali svako ko želi da dovede igrača morao da radi na drugi način“, rekao je Laporta za radio Kadena Ser.

Zbog zabrane koju joj je izrekla Svetska fudbalska federacija Barselona može da potpisuje ugovore sa novim igračima, ali oni ne mogu da debituju pre zime 2016. godine.
“Ključ za dovođenje Pogbe je njegov menadžer Mino Raiola sa kojima ja imam veoma dobar odnos. Pritom, priča o Ardi Turanu samo služi samo da se zamažu oči i skrene pažnja sa neuspeha u pregovorima o dolasku Pogbe u Barselonu“, u oštrom tonu je zaključio Laporta.

Klupski izbori u Barseloni održaće se 18. jula, a glavni protivkandidat Laporti je Đozep Bartomeu

(FOTO: Action Images)


tagovi

Đoan Laportaariedo brajda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara