"Paolo Maldini"
"Paolo Maldini"

Krv nije voda: Maldinijevom sinu dovoljno 60 sekundi za prvenac u debiju u Primaveri (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.11.14. | 16:41

Ako se po jutru dan poznaje 18-godišnji Kristijan uskoro bi mogao da produži porodičnu lozu u Milanu

Paolo MaldiniIver ne pada daleko od klade, stara je narodna izreka koja je otelotvorena i na debiju Kristijana Maldinija za mladi tim Milana u susretu sa Peruđom.

Sinu legende Milana, italijanskog, a i svetskog fudbala Paola Maldinija bilo je potrebno svega 60 sekundi kako bi postigao prvenac u Primaveri. Nije to bilo remek delo od gola, niti je 18-godišnjeg Kristijanu to u opisu posla s obzirom na to da je krenuo putem oca pa fudbalsku sreću traži iz poslednje linije.

Izabrane vesti

Mladi tim Milana je inače utakmicu dobio sa ubedljivih 7:1, ali je Kristijan Maldini zbog problema sa mišićem teren napustio već posle 36 minuta.

Bilo kako, ohrabrujuć početak. I za Kristijana i za sve emotivce koji su obožavali Paola. A takvih nije malo. Ćezare, pa Paolo sa velikim uspehom su nosili dres Rosonera. Da li će dinastija Maldini uskoro dobiti i trećeg vladara San Sira? Vreme će pokazati. Do tada, pogledajte Kristijanov prvenac u Primaveri, potom i snimke iz njegove karijere po mlađim selekcijama. Imate i snimak tata Paola, koji je istini za volju i kao momčić izgledao impresivno.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaItalijaKristijan MaldiniMilanPaolo MaldiniSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara