"Ne vidi se po rezultatima, ali Borusija napreduje"
"Ne vidi se po rezultatima, ali Borusija napreduje"

Klop ozbiljan: Gubimo, ali igramo sve bolje

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.11.14. | 22:11

Trener Borusije kaže da rezultati još ne pokazuju koliko je ekipa napredovala, ali veruje da će uskoro i to da se promeni

Ne vidi se po rezultatima, ali Borusija napreduje

Borusija Dortmund ove sezone najčešće gubi, ali igra sve bolje! Zvuči neobično, ali tako tvrdi trener Jirgen Klop, a on svakako ima najbolji ima uvid u to kako se radi na treninzima Milionera.

Izabrane vesti

Ekipa iz Dortmunda igra fanstatično u Ligi šampiona, ali kako zakorače na bundesligaške terene igrači Borusije pretvaraju se u potpuno drugačiju ekipu. 

Govorom brojki, to izgleda ovako: Borusija deli poslednje mesto na tabeli s Verderom, obe ekipe imaju po sedam bodova. Milioneri imaju samo dve pobede, uz jedan remi i čak sedam poraza.

Takav učinak malo ko je mogao da očekuje u Dortmundu, ali Klop, koji je sa Borusijom osvojio dve titule prvaka Nemačke, nikako ne gubi nadu.
"Teško nam je, ali moramo da gledamo samo prvi sledeći meč. Naša igra se razvija, ali rezultatski to još ne može da se vidi. Drago nam je što nam sad, za promenu, na red dolazi meč Lige šampiona. U teškim situacijama važno je da ostanemo mirni", rekao je Klop.

Iskusni vezista Borusije Sebastijan Kel smatra da je Liga šampiona u ovom trenutku lepa promena za ekipu u odnosu na Bundesligu.
"Teški trenuci su deo svakog sporta. Međutim, u dosadašnjoj karijeri nisam imao pet vezanih poraza. Rastemo kao ekipa, ali trenutna situacija svakako nije prijatna za nas", priznao je Kel.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Borusija DortmundEvropaJirgen KlopNemackaSebastijan Kel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara