"Klipa"
"Klipa"

Klipa za MOZZART Sport: Partizan je favorit, ovaj poraz ga neće uvesti u grč

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.05.16. | 13:11

“Povreda Filipa Čovića se učinila bezazlenom, ali išao je na ušivanje i zaradio je ozbiljnu povredu arkade. Ipak, biće u stroju”, kaže trener FMP-a

KlipaPrvaku KLS lige Srbije ekipi FMP-a pošlo je za rukom da u grupnoj fazi Superlige izbaci ABA ligaša Metalac iz Valjeva, a potom, i da u drugoj utakmici polufinala plej-ofa savlada apsolutnog favorita Partizan (79:74). Trenutno je 1:1 u seriji.

Trener Pantera Slobodan Klipa za Mozzart Sport ponavlja da će se njegova ekipa i dalje truditi da ostavi što bolji utisak u plej-ofu.
Izbacili smo Metalac tokom Superlige, došli smo do polufinala, a kad smo već ovde probaćemo da napravimo i korak dalje. Naš cilj je bio da igramo sa jakim protivnicima, te takozvane adrenalinske utakmice, koje su važne u sazrevanju naših mladih igrača. Pobedili smo crno-bele, a i dalje ćemo se truditi da pokažemo kako imamo sastav za velika dela”, kaže za naš portal Slobodan Klipa.

Izabrane vesti

Kakve ambicije imate za treću, odlučujuću, utakmicu sa Partizanom?
Nema šta, Partizan je favorit i ovaj poraz ih neće uvesti u grč. Našim igračima ostaje da se bore tokom svih četrdeset minuta. Nećemo se predavati, momci su tako vaspitani. Trudićemo se da ponovo budemo dobri u šutevima za tri poena, tu možemo i bolje, a to nam je donelo pobedu u Železniku”.

Da li ste  ponovo kompletni?
“Povreda Filipa Čovića se učinila bezazlenom, ali išao je na ušivanje i zaradio je ozbiljnu povredu arkade. Ipak, biće u stroju”, zaključio je Klipa.

Odlučujuća utakmica Partizan-FMP igra se u sredu od 21 sat.

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaSlobodan KlipaFK PartizanKLSJadranska ligaFMP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara