""
""

Klipa izuzetno ponosan: FMP je sada za klasu bolji tim!

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.02.16. | 23:59

"Ovakve utakmice su nam potrebne da pokažemo da imamo talentovan tim i da možemo da pariramo, kao što smo i parirali", rekao je trener FMP-a

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Niša)

Izabrane vesti

Malo je falilo! Talentovani i vrlo interesantan tim FMP umalo je napravio najveće iznenađenje Kupa Radivoja Koraća i to u derbiju četvrtfinala protiv Partizana, uprkos lošoj igri oba tima, u dva različita perioda igre. Mala doza iskustva i jedan dobar napad nedostajao je timu iz Železnika da izrežira pravi triler, ali za trenera Slobodana Klipu ovaj meč pokazatelj je koliko je FMP zaista dobar tim. Nije krio - bio je izuzetno ponosan na svoje pulene. Jasno je i zašto.
"Čestitam Partizanu na pobedi. Imam pozitivne utiske, došli smo sa idejom da kao tim možda možemo da odigramo ravnopravnu utakmicu sa crno-belima, a vidite šta se dogodilo na kraju. Partizan nam je došao u veoma nezgodnom momentu, u odličnom su ritmu, u velikom raspoloženju, dobroj formi i znali smo da neće biti lako, ali smo se nadali da mogu da nas potcene", rekao je iskusni stručnjak, koji je potom dao svoj zaključak:
"Trebalo nam je celo poluvreme da se adaptiramo na bržu igru".

Klipa je poraz od Partizana video kao jedno veliko iskustvo iz kojeg FMP može izaći kao još jači tim.
"Ovakve utakmice su nam potrebne da pokažemo da imamo talentovan tim i da možemo da pariramo, kao što smo i parirali, pre svega u skoku. Imali smo i šut za pobedu, nije ušlo, nije bio ni neki napad. Ali, izgubili smo 21 loptu, što je bilo presudno. Čvrsta odbrana Partizana nas je naterala na izgubljene lopte. Ali, posle ove utakmice smo za klasu bolji tim nego što smo bili pre nje, to tvrdim", zaključio je Klipa i istakao da mu je jako žao što povređeni Dejan Davidovac nije mogao da pomogne saigračima i pokaže raskošni talenat. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaSlobodan KlipaFK PartizanKup Radivoja KoraćaJadranska ligaFMP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara