""
""

Klajn operisan, van terena do februara

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.11.17. | 19:40

Nema ni minuta za desnog beka Liverpula ove sezone

Desna strana Liverpulove odbrane još će sačekati na Natanijela Klajna. Sjajni bek moraće da pauzira dodatna tri meseca pošto je drugi put od početka sezone operisao leđa i izvesno je da neće igrati fudbal bar do februara.

Klajn se povredio letos, na kontrolnoj utakmici sa Tranmerom. U početku klub sa Enfilda nije dao tačnu prognozu kad se vraća na teren, samo je trener Jirgen Klop u septembru rekao „oporavlja se dobro“, ali... Očigledno nije tako.

Izabrane vesti

Nekadašnji prvotimac Sautemptona ove sezone nije odigrao ni minut, menjali su ga sasvim korektno Džo Gomez i Trent Aleksandar Arnold, a Crveni očekuju da će ga imati na raspolaganju u završnoj četvrtini sezone kad se bude „lomilo“ da li ovaj tim može opet do grupne faze Lige šampiona. Ili nešto više od toga.

Zdravstveno stanje Klajna pažljivo prati i selektor Engleske Geret Sautgejt. Kod njega je, doduše, bio druga opcija iza Sitijevog Kajla Vokera, na poslednjih nekoliko mečeva poziv je dobijao Kevin Tripije iz Totenhema, a Natanijel se nada da bi u poslednja tri meseca sezone mogao da zasluži pozivnicu za Mundijal u Rusiji.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaLiverpulNatanijel KlajnPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara