""
""

KAKAV ĆE TO SUDAR TITANA BITI: Ronaldo ili Ibrahimović, pitanje je sad? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.11.13. | 09:15

Obojica postigla po het-trik pred susret dvoboj u baražu za Mundijal naredne godine. Ali, ko će svojoj reprezentaciji doneti toliko željeni prolaz dalje?

Do početka poslednjih borbi za odlazak na Mundijal naredne godine ostalo je još svega nekoliko dana, a definitivno najveći dvoboj vodiće reprezentacije Portugala i Švedske. 

Samo jedan od dvojice verovatno najboljih evropskih fudbalera današnjice naći će se u Brazilu u potrazi za "svetim Gralom", a šta vi mislite, ko će to biti - Kristijano Ronaldo ili Zlatan Ibrahimović?

Izabrane vesti

Obojica u predstojeći duel, koji se igra na Lužu u petak od 20.45, ulaze u najboljoj formi dosadašnjih karijera. Zlatan Ibrahimović je postigao deset golova u poslednjih pet utakmica, dok je Kristijano Ronaldo upisao isto toliko pogodaka u poslednja četiri meča. 

U subotu oba fudbalera postigla su po het-trik i napravili najbolju uvertiru pred "sudar titana" koji nas očekuje. Ibrakadabra je vodio svoj tim do pobede nad Nicom, rezultatom 3:1, dok je portugalska zvezda postigla tri od ukupno pet golova u pobedi od 5:1 nad Real Sosijedadom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaKristijano RonaldoPortugalŠvedskaSvetsko prvenstvo 2014Zlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara