"Loik Remi"
"Loik Remi"

Još jedan veliki udarac za Liverpul: Remi nije prošao medicinske preglede!

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.07.14. | 16:41

Francuski internacionalac "uništen" posle propalog transfera...

Loik RemiŠok za šokom u Liverpulu! Posle teške povrede koju je doživeo Adam Lalana, Redsi su ostali bez potencijalne kupovine u napadu - Loika Remija

Centarfor Kvins Park Rendžersa, koji je već nekoliko dana u Liverpulovoj bazi u Bostonu, nije prošao medicinske preglede, pa samim tim transfer je propao!

Izabrane vesti

Prema pisanju britanskih medija, još tokom samih pregleda bilo je jasno da nešto nije kako treba, pošto su trajali duže nego obično, a kada su rezultati stigli - crne slutnje su se obistinile. Remi ima problema sa srcem, a u pitanju je manji defekt, zbog kojeg čelnici vicešampiona Engleske nisu želeli da rizikuju.

U klubu nisu želeli da komentarišu ovu poražavajuću informaciju, dok su mediji došli do saznanja da je 27-godišnji Francuz "uništen" zbog toga što mu se neće ispuniti san da obuče crveni dres slavnog kluba s Enfilda.

Podsetimo, pre nekoliko dana Liverpul i KPR su uspeli da se dogovore oko sume novca koja će biti uplaćena Rendžerima, a Remi je već bio viđen kao naslednik Luisa Suareza

Ipak, posle propalog transfera, možda i nije čudo što se Brendan Rodžers okrenuo ka dovođenju Džeja Rodrigeza

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaLoik RemiKvins Park RendžersLiverpulEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara