""
""

Jaka Blažič ne ide u Tursku jer ponuda Bešiktaša i ne postoji

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.09.15. | 21:42

Menadžer slovenačkog reprezentativca Aleksandar Rašković otkriva šta se dešava sa Zvezdinim košarkašem

Pisanje turskih, a potom i srpskih među kojima je i naš portal da Jaka Blažič ide u Bešiktaš, neće dobiti najavljeni epilog. Slovenački reprezentativac neće preći u Bešiktaš jer ponuda turskog kluba zapravo i ne postoji.

Izabrane vesti

Blažičev menadžer Aleksandar Rašković koji je večeras posetio redakciju MOZZART Sporta otkriva šta se zapravo dešava sa klupskim statusom slovenačkog reprezentativca koji je njegov klijent.
„Jaka Blažič je košarkaš reprezentacije Slovenije i košarkaš Crvene zvezde. On ima validan višegodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Nikakva zvanična ponuda Bešiktaša za Blažiča ne postoji. Turski klub nije kontaktirao Jaku s namerom da ga angažuje“, kaže Aleksandar Rašković.

Naš poznati menadžer je potom objasnio situaciju detaljnije i otkrio kako su proizvedene informacije o Blažičevom navodnom prelasku u Bešiktaš.
„Te glasine su plod rada jednog srpskog i jednog turskog menadžera koji danima idu po turskim klubovima i nude im Blažiča iako nemaju legalnu autorizaciju da ga zastupaju. Inače, Bešiktaš je večeras doveo američkog košarkaša na poziciji krila i ne traži igrača na mestu na kojem igra Blažič. Jaka se sprema za početak Evrobasketa i jedina istina je da je on igrač Crvene zvezde“, objasnio je Rašković situaciju oko Blažičevog klupskog angažmana. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Jaka BlažičJadranska ligaFK Crvena zvezdaAleksandar Rašković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara