""
""

Izmišljeni likovi iz PES “keca” večeras bili na San Siru: Papuov šou sa kapitenskim trakama veseli Italiju!

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.12.16. | 20:57

Nova moda na Apeninima. Da li će FIFA i UEFA i ovo zabraniti?

Argentinski majstor Alehandro Gomez je ove sezone igrama u dresu Atalante opčinio Italiju. Popularni Papu je najzaslužniji je za procvat Gasperinijevog tima koji zadaje mnogo muka velikanima Serije A. I večeras su uspeli da otkinu bod Milan na San Siru.

Izabrane vesti

Osim sjajnih igara, Papu je postao poznato i po ekstravaganciji sa kapitenskim trakama ove sezone. Argentinac nije prvi kapiten Atalante. To je iskusni Klaudio Rajmondi, ali on retko kada dobija priliku da igra, pa Gomez kao zamenik kapitena uglavnom predvodi saigrače sa trakom oko ruke. Ali kakvom trakom!

Svaka kapitenska traka koju nosi je posebna i različlita. Gomez je poznat kao zanimljiv tip koji na društvenim mrežama oduševljava pratioce otkačenim ponašanjem. Tako je došao na ideju da pravi šou i od kapitenske trake i personalizuje je po svojim idejama.

Nedavno je za argentinski praznik Dan majki imao kapitensku traku sa slikom svoje majke. Potom je protiv Đenove izašao sa kapitenskom trakom koja je bila u znaku Dana veštica. Zatim je protiv Sasuola igrao sa trakom na kojoj su bili odštampani likovi iz japanskog crtanog filma “Holi i Bendži” koji je bio jako popularan u Italiji 80-ih godina prošlog veka.

Međutim, najluđu ideju je Gomez sačuvao za večerašnji meč protiv Milana. Atalantin ofanzivac je izašao sa kapitenskom trakom na kojoj je bila slika Sony Play Station uređaja. Ali onog prvog. Popularnog keca. Na slici su bili ispisana i imena izmišljenih fudbalera iz Master lige, iz video igrice Pro Evolution Soccer,  koja se tada igrala na pomenutoj konzoli. Izmišljena imena poput Stremera, Dodoa, Mirande, Kastola, Espimasa i ostalih su sigurno poznata i mnogima od vas. Izgleda da je i Papu Gomez odrastao sa njima…  

Nije isključeno da se ovaj Gomezov trend raširi po italijanskom, evropskom i svetskom fudbalu. I da ga FIFA ili UEFA tada zabrane. Čekamo sledeću kapitensku traku otkačenog Papua


tagovi

video igricaSerija AItalijaigra PESEvropaAtalantaAlehandro Gomez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara