""
""

Iz Reala se žale na suđenje: Bio je čist penal nad Modrićem! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.12.13. | 09:47

Madriđani se teško mire sa remijem protiv Osasune i upiru prstom u arbitra Klosa Gomeza

Realova serija od pet vezanih pobeda u Primeri je prekinuta remijem  u Pamploni protiv Osasune, a Madriđani se ne mire lako sa tim epilogom... Real sada opet zaostaje za Barslonom pet bodova, a krivca za kiks u Pamploni su našli u sudiji Klosu Gomrzu.

Izabrane vesti

On je isključio Serhija Ramosa u prvom poluvremenu, a fudbaleri Rela mu zameraju i što u prvom poluvremenu nije dosudio penal posle duela Oriola Rijere i Luke Modrića.
„Znali smo da će biti teško, nismo odigrali najbolje što smo umeli, ali mislim da je meč rešen nekim odlukama koje je doneo ili nije doneo sudija. Nisam video situaciju sa crvenim kartonom Ramosa, ali sam video da je bio čist penal nad Modrićem. Nadoknadili smo dva gola minusa, ali smo tužni što nismo uspeli da osvojimo sva tri boda“, rekao je golman Dijego Lopez.

Trener Karlo Anćeloti je ipak ponosan na karakter svoje ekipe koja je sa igračem manje bila u zaostatku od dva gola i uspeli da izbori remi.
„Prvih 20 minuta nije bilo loše, ali posle njihovog gola smo izgubili kontrolu nad utakmicom. Ipak, pokazali smo veliki karakter, jer nije lako igrati kada gubite sa dva gola razlike, a imate igrača manje. Ne želim da komenatrišem suđenje, ali isključenje Serhija Ramosa je teško razumeti“, poručio je Anćeloti.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Dijego LopezEvropaKarlo AnćelotiLuka ModrićPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara